Wednesday, December 22, 2021

Uppsats om mångfald på arbetsplatsen

Uppsats om mångfald på arbetsplatsen



Eftersom skillnader ofta förknippas med diskriminering, partiskhet, orättvis behandling och konflikter, är hantering av mångfald i arbetsstyrkan en viktig uppgift för chefer idag. Detta är en betydande fördel med mångfald på arbetsplatsen eftersom detta fenomen länge har visat sig vara mycket fördelaktigt för olika företags prestationer, uppsats om mångfald på arbetsplatsen. Dessutom är det alltid en fördel uppsats om mångfald på arbetsplatsen för både anställda och kunder, uppsats om mångfald på arbetsplatsen. Detta beror på att hon redan har utvecklat ett visst obehag att arbeta med Marcus och skulle vara ständigt rädd för att bromsa Marcus, vilket sannolikt kommer att störa hennes produktivitet. Spara tid och få ditt skräddarsydda papper från våra expertskribenter Kom igång på bara 3 minuter Luta dig tillbaka och slappna av och lämna skrivandet till oss.





Exempel på uppsats om mångfald på arbetsplatsen



Inledning En mångfaldig arbetsstyrka består av individer från ett brett spektrum av kulturer, ståndpunkter och bakgrund är avgörande. Organisationer som skapar inklusivitet inom arbetsplatsen och uppmuntrar framgång bland all personal överträffar sina konkurrenter. Organisationer som omfamnar och implementerar mångfald har bättre prestationer på marknaden. Statistik indikerar att för varje 1 procents ökning av könsmångfald ökar organisationens intäkter med 3 procent. Dessutom leder en ökad etnisk mångfald till en ökning av intäkterna med nästan 15 procent.


Det är också absolut nödvändigt att notera att i dag har allt fler individer blivit medvetna och 67 procent av de livliga och inaktiva arbetssökande hävdar att när de utvärderar organisationer och jobberbjudanden är det absolut nödvändigt för dem att organisationen har en mångfaldig arbetsstyrka. På senare tid har företag över hela världen överträffat och tar mer initiativ när det gäller mångfaldsanställning McSweeney, en av de stora organisationerna som hanterar mångfald på ett effektivt sätt är Accenture. Mångfaldshantering på Accenture Accenture har en hängiven och resolut hängivenhet till mångfald med målet att var och en av dess anställda har en fullständig känsla av tillhörighet inom företaget, uppsats om mångfald på arbetsplatsen.


Som en affärsnödvändighet, var och en uppsats om mångfald på arbetsplatsen på Accenture har skulden att skapa och underhålla en miljö som är inkluderande. Organisationen har den grundläggande övertygelsen att ingen individ borde utsättas för diskriminering bara på grund av sina olikheter, såsom religionuppsats om mångfald på arbetsplatsen, etnicitet, kön, ålder, sexuell läggning funktionshinder och könsidentitet. Jag tror att Accenture hanterar mångfald på ett bra sätt som ett resultat av dess tillhörande statistik och data. Uppsats om mångfald på arbetsplatsen, ledare på alla nivåer inom organisationen förväntas hjälpa till med utvecklingen och vården av en inkluderande arbetsmiljö. Dessutom är organisationen dedikerad till transparens och att sätta modiga mål och mål.


Statistik indikerar att i USA kommer företaget till år att öka antalet kvinnor till inte mindre än 40 procent av sin arbetskraft och rekrytera inte mindre än 5, uppsats om mångfald på arbetsplatsen, militärveteraner och makar. Internationellt kommer företaget att åstadkomma en könsbalanserad arbetskraft och säkerställa att uppsats om mångfald på arbetsplatsen av kvinnliga verkställande direktörer till 25 procent vid decennietsskifte Diversity Inc. Företaget är på väg att uppnå dessa mål. Företaget ökade också antalet kvinnor i arbetskraften med 1 procent till 37 procent, vilket gjorde avancemang mot målet om minst 40 procent kvinnor i. Dessutom anställde företaget veteraner och militära makar, vilket såg att företaget gick längre än halvvägs markera i målet att anställa 5, av dem av Vad mer, ungefär 2, individer som uppsats om mångfald på arbetsplatsen identifierade sig som personer med funktionsnedsättning betyder ungefär 4.


Det finns olika typer av mångfaldsprogram eller initiativ som Accenture för närvarande har och driver. Accenture har utvecklat internationella utbildningsprogram som omfattar mångfaldsmedvetenhet, mångfaldshantering och professionell utveckling. Mångfaldsmedvetenhet Detta program syftar till att hjälpa människor att förstå fördelarna med att arbeta med en mångfaldig organisation. Den här videon bestod av personer som ärligt delade med sig av sina känslor och perspektiv när det gäller inkludering. I sitt program för mångfaldsmedvetenhet har Accenture genomfört forskning och rapporter för att hjälpa individer att förstå fördelarna med att arbeta tillsammans med en mångfaldig och inkluderande organisation. Fynd från uppsats om mångfald på arbetsplatsen rapport visar att i organisationer med en jämställdhetskultur kommer en kvinna sannolikt att stiga fyra gånger mer och en man kommer sannolikt att stiga två gånger mer.


Dessutom indikerar statistik att kvinnor skulle kunna tjäna 51 procent mer i en organisation som är mångfaldig och inkluderande och att 95 procent av befolkningen kommer att vara nöjda med sin karriärväg i en sådan organisation Accenture, på samma sätt som rapporten genomfördes av företaget informerar människor om att det finns styrka i stolthet för att stödja hbtq-folk. I synnerhet, uppsats om mångfald på arbetsplatsen, nya resultat visar att skapande av en kultur av jämställdhet hjälper HBT-proffs att blomstra. Mer specifikt, i företag där aspekterna är vanligast, är de 1. Det finns också tre gånger så stor sannolikhet att avancera till högre chefsroll eller högre.


Beslutsamheten och målet för Uppsats om mångfald på arbetsplatsen ska bli den mest inkluderande och mångsidiga organisationen över hela världen. Företaget förespråkar mångfald som en grund för uppfinningar, kreativitet och konkurrensfördelar som drivs av sin övertygelse om att mångfald gör det starkare. Det är absolut nödvändigt att ledare överhuvudtaget leder företaget... Referenser McSweeney, M. Uppsats om mångfald på arbetsplatsen Runt om i världen som anammar mångfald på ett stort sätt. Social talang, uppsats om mångfald på arbetsplatsen. Jämställdhetsforskning. Mångfald Arbetsplatsreligio Annoterad bibliografi Borstorff, P. Farorna med religiöst boende: anställdas uppfattningar. Proceedings of the Academy of Legal, Ethical and Regulatory Issues, 14 1uppsats om mångfald på arbetsplatsen, The Perils of Religious Accommodation: Employees' Perceptions försöker analysera, och till en viss grad att kvantifiera, effektiviteten hos arbetsgivare på arbetsplatsen när det gäller deras hänsyn till skillnader i tro när det gäller religiös efterlevnad för uppsats om mångfald på arbetsplatsen anställda.


Den primära metoden. Mångfaldsmedvetande Personlig tillväxt Mina skäl för att ta den här kursen inkluderar personligt intresse för mångfaldsfrågor och särskilt för hur mångfald påverkar social rättvisa. Min mångfaldsmedvetenhet har förbättrats avsevärt efter att jag tog den här kursen. Den största inverkan kursen har haft är att få upp mina ögon för sociala orättvisor som fortsätter att inträffa i USA. Jag är mer medveten om både orsaker och effekter av orättvisor, uppsats om mångfald på arbetsplatsen, och är mer medveten. Mångfald och motivation Personalchef uppsats om mångfald på arbetsplatsen ett bra företag skulle ha ett extremt ansvarsfullt jobb på sina axlar. Han skulle i huvudsak vara ansvarig för företagets anställdas välbefinnande samt för deras effektiva arbete på ett sätt som skulle ge vinst för företaget och inte en förlust.


Om han skulle försumma sina plikter skulle företaget lida, uppsats om mångfald på arbetsplatsen, liksom de anställda. mångfalden på arbetsplatsen och hur den påverkar de som arbetar på företaget. Författaren utforskar de olika olika befolkningsgrupperna såsom kön, ålder, ras och personligheter och diskuterar problemen och fördelarna med sådan mångfald, uppsats om mångfald på arbetsplatsen. Skribenten diskuterar också lösningar på olika problem som kan uppstå. I takt med att världen fortsätter blir globaliseringsprocessen att mångfald på arbetsplatserna blir allt vanligare. Världen kommer bara att bli gråare. Kultur och mångfald: Arbetsplatskonflikter Arbetsplatskonflikt: Mångfaldsträning Mångfaldsträning är en av de vanligaste metoderna som används av organisationer idag för att ta itu med kulturella skillnader mellan anställda och därigenom minimera risken för konflikter på arbetsplatsen Samovar, et al, uppsats om mångfald på arbetsplatsen.


Det innebär i grunden att jag utbildar anställda om hur kulturella skillnader på arbetsplatsen kan påverka hur människor interagerar, och ii att höja deras personliga medvetenhet om efterlevnadsfrågorna för sexuella trakasserier, Equal, uppsats om mångfald på arbetsplatsen. Det har faktiskt påståtts från vissa håll att mänskliga resurser är de mest värdefulla organisatoriska tillgångarna. Jag skulle inte hålla med mer. För att säkerställa att de har rätt personal för att föra fram sin agenda och uppnå sina mål, försöker organisationer rutinmässigt få med sig de mest.


Inlärningsverktyg Studiedokument Skrivguider Om oss Vanliga frågor Vår blogg Citation Generator Flash Card Generator Logga in Registrera dig. Ladda ner denna uppsats i word-format. Utdrag ur Uppsats om mångfald på arbetsplatsen : Inledning En mångfaldig arbetsstyrka består av individer från ett brett spektrum av kulturer, ståndpunkter och bakgrund är avgörande. Läs hela uppsatsen. Diversity Workplace Religio Annotated Bibliography Borstorff, P. Mångfaldsmedvetande Ord: Längd: 5 sidor Ämne: Kommunikationspapper : Mångfald och motivation Ord: Längd: 5 sidor Ämne: Karriärpapper : Mångfald på arbetsplatsen Ord: Längd: uppsats om mångfald på arbetsplatsen Sidämne: Karriärpapper : Arbetsplatskonflikter: Kultur och mångfald Ord: Längd: 2 Sidor Ämne: Karriärpapper : Mångfald: Inverkan på bemanning och organisatorisk effektivitet Ord: Längd: 5 Sidor Ämne: Business - Management Paper :





kemi i vårt dagliga liv uppsats



Många företag har affärstransaktioner utomlands. direkta investeringar utomlands under to-perioden har ökat med cirka 36 procent Jackson, När dessa företag expanderar till andra länders marknader uppstår kulturell mångfald. Därför har många företag börjat främja mångfald inom organisationen innan de går in på de internationella marknaderna eftersom detta kommer att hjälpa anställda i organisationen att bli mer vana vid att arbeta med människor med olika kulturer, seder och sociala normer Europeiska unionen, n. I takt med att företagens sociala ansvar ökade, började många företag oroa sig för sin företagsimage och sitt rykte.


Därför ges många anställningsmöjligheter till kvinnor, minoriteter och individer med vissa fysiska funktionshinder för att skapa och bygga en sund företagsimage. Utmaningar med mångfald på arbetsplatsen Först och främst kommer stereotyper och fördomar att finnas eftersom vissa människor är etnocentrism, varvid de upplever att de är överlägsna de människor som skiljer sig från dem när det gäller land, kultur, språk, förmågor eller beteende Green et. De ser ofta andra människors olikheter som svagheter. Till exempel är vissa chefer partiska när det gäller att välja sökande till en ledig tjänst på grund av hudfärg, religion och kulturella skillnader.


De väljer medarbetare utifrån subjektiva värderingar istället för de sökandes kompetens och kvalitet. För det andra kan mångfald på arbetsplatsen resultera i en inharmonisk och ostödjande social atmosfär där minoritetens olika anställda kan uteslutas från kamratskap på kontoret och sociala evenemang. Till exempel de svarta som arbetar i ett företag som är vitdominerande, de kommer sannolikt att bojkottas. På en mångsidig arbetsplats kommer det att finnas många människor med olika personlighet, värderingar, attityder och erfarenhet. När anställda inte kan förena och acceptera dessa individuella skillnader uppstår konflikter. En mångsidig arbetsstyrka kan också leda till kommunikationsproblem. Människor med olika bakgrund kan tala olika språk, ha olika religion och kultur och ha olika värderingar och övertygelser.


Ett ord eller ett kroppsspråk som visar vänlighet kan ses som oartigt för andra grupper av människor. Allt detta orsakar konflikter. Frågan om arbete och familj är en annan utmaning för organisationen. Arbetande kvinnor kan ha svårt att hantera sin tid för arbete och familj. Detta resulterade i slutändan i hög frånvaro och hög omsättningshastighet. Detta kan hjälpa organisationen att bygga och skapa sin image som en organisation som uppmuntrar och främjar mångfald på arbetsplatsen. Detta kan bidra till att locka de olika grupperna att söka jobb i organisationen. I medarbetarrekryteringen kan tester som är icke-bias i urval och utvärdering av de olika arbetssökandena användas för att undvika partiskhet Luthans, Organisationen kan välja att använda jobbspecifika test istället för allmänna begåvnings- eller kunskapstester.


Detta test har gjort det möjligt för ledningen att identifiera om den sökande har den nödvändiga kompetensen för att passa jobbet väl utan att genomgå något kulturellt fördomstest. Organisationer kan också tillhandahålla mångfaldsutbildningar eller program för sina olika anställda, såsom medvetenhetsbyggande och kompetensbyggande utbildningar Luthans, En nyligen genomförd undersökning visade att mer än 70 procent av stora organisationer i Amerika har program för mångfaldshantering på plats medan ytterligare 16 procent utvecklar program eller har olika initiativ på divisionsnivå Bartol, et. Ett brett använt tillvägagångssätt är mångfaldsbrädspel, som kräver att deltagarna svarar på frågor som rör områden som kön, ras, kulturella skillnader, åldersfrågor, sexuell läggning och funktionshinder.


Organisationer som introducerar och främjar mångfald på arbetsplatser kan också använda mentorskap som ett medel för att främja mångfald på arbetsplatsen. Den ger också undervisning i specifika färdigheter och kunskaper som är avgörande för framgångsrika arbetsprestationer. Dessutom hjälper det adepterna att förstå organisationens oskrivna regler och hur man undviker att säga eller göra fel saker. Slutligen skapar det en miljö där misstag kan göras utan att förlora självförtroende. Idag har frågor om arbete och familj fått stor uppmärksamhet i forskning och praktik eftersom både mamman och pappan har arbete.


Traditionellt tillgodosedes behoven hos familjen med dubbla karriärer genom alternativa arbetsscheman, som ger föräldrarna flexibilitet när det gäller att balansera kraven mellan hem och arbete. De vanligaste alternativen för arbetsschema är flextid, komprimerad arbetsvecka, arbetsdelning och distanspendling, luthans. Organisationer bör också uppmärksamma och erkänna de kulturella och religiösa högtiderna, de olika klädstilarna, kostrestriktioner och behoven hos personer med funktionshinder för att säkerställa mångfaldshanteringen bedrivs effektivt.


Slutsats Mångfald på arbetsplatsen har verkligen blivit en viktig fråga för företag idag. För att en organisation ska kunna konkurrera i dagens ständigt krävande affärsvärld är att bygga konkurrensfördelar ett element som organisationer inte har råd att förbise. Genom att uppmuntra mångfald på arbetsplatserna har organisationer en bättre position för att konkurrera på företagsmarknaden som har intensiv konkurrens eftersom mångfaldig arbetskraft kan tillhandahålla bättre lösningar och affärsstrategier till organisationerna. Idag har affärstrenden förändrats; organisationer som inte kan nå förändringar och som arbetar med traditionella sätt kommer inte att kunna konkurrera och elimineras. Därför är det viktigt för organisationer att hantera den mångfaldiga arbetsstyrkan väl för att säkerställa organets produktivitet, prestanda och lönsamhet.


När det gäller motsatta åsikter om frågan om mångfald på arbetsplatsen, måste det noteras att det också finns några nackdelar med detta fenomen. Bland annat leder mångfald på arbetsplatsen till en viss grad av spänning eller missförstånd mellan arbetarna och klienterna. Av denna anledning bör företag genomföra mångfaldsutbildningar för sina anställda. Detta kommer att säkerställa att det inte finns några spänningar på arbetsplatsen. Dessutom kan de anställda själva ha svårt att interagera med varandra på grund av skillnaderna i deras kulturella bakgrund. Det gäller särskilt en situation när mångfald på arbetsplatsen omfattar arbetare med olika religiösa övertygelser.


Vissa av dem kanske inte förstår detaljerna i den eller den religionen, vilket kan leda till spänningar och bristande förståelse mellan arbetarna. Detta är en betydande brist i arbetsplatsens mångfald. Dessutom kan mångfald på arbetsplatser leda till förbittring bland arbetskraften. Om arbetarna är kulturellt känsliga skulle det inte vara några problem på arbetsplatsen. Annars kan arbetarna känna sig obekväma i olika situationer där kulturell kunskap krävs. Det gäller särskilt den asiatiska kulturen som avsevärt skiljer sig från den västerländska. Faktum är att i de flesta fall sker spänningen och bristen på förståelse i relationerna mellan asiater och amerikaner eftersom de senare har en helt annan kulturell bakgrund och är mer öppensinnade än sina asiatiska motsvarigheter.


Detta kan påverka atmosfären i företaget negativt, vilket är en avsevärd nackdel med mångfalden på arbetsplatsen. Allt detta leder till ett antagande om att problem på arbetsplatsen kan undvikas om den kulturella mångfalden behandlas med respekt.

No comments:

Post a Comment