Tuesday, March 29, 2022

Uppsatsidéer för problemlösning

Uppsatsidéer för problemlösning



Dessutom, problemlösning uppsatsidéer, drogberoende blir mer och mer utbrett. Få leverantörer finns kvar i primärvården. Jag har ett uppdrag jag måste göra i min collegeklass på fredag ​​och jag letade efter några råd! Lösning 1: innan eleverna släpps in till skolan problemlösning uppsatsidéer förvaltningen bör se till att eleverna är mentalt friska. BEHÖVS HJÄLP? Du har verkligen tänkt på så många giltiga ämnen som alla är värda att diskuteras. Om du har problem med att välja ett ämne kan du ladda ner ett exempel på en problemlösningsuppsats eller beställa ett anpassat papper från professionella skribenter.





✅ Hur man skriver en problemlösningsuppsats



Att hitta ett bra ämne för en uppsats kan låta enkelt tills du måste skriva det. Då blir ditt sinne tomt eller så låter ingenting riktigt riktigt. Det slutar med att du övertänker det. Om du försöker hitta ditt nästa bra uppsatsämne, kommer den här artikeln att hjälpa dig på så många sätt. Fortsätt läsa för att upptäcka nya ämnen om relationer, sport, familjeliv, socialisering, utbildning och, naturligtvis, problemlösning uppsatsidéer, studentliv. Det finns till och med idéer om bilkörning och transport så att du kommer att kunna hitta något som du kan skriva om. Efter att du noggrant har valt ditt uppsatsämne måste du veta hur du startar en hypotes. Du kommer att klara av att skriva ett papper som är unikt och organiserat i uppsatsform.


Innan du börjar, gå igenom listan nedan, fundera noga igenom varje ämne och upptäck problemlösning uppsatsidéer en du är mest intresserad av. Om du inte är intresserad av ämnet kommer det att verka som om det tar en evighet att skriva om det, så hitta något du gillar. Kom ihåg att nu har du chansen att fånga någons uppmärksamhet problemlösning uppsatsidéer deras ögon på det som ofta förbises. Vi kan lösa dessa problem om folk är medvetna om dem. Exempel på orsak och verkan kan hjälpa dig att nå detta mål. Om du gör en problemlösningsuppsats om utbildning är dina ämnen oändliga så du kan ha svårt att begränsa det.


Kom ihåg att fokusera på det du tycker är viktigare eller det du vill se adresserat. Om du vill veta hur man skriver en bokrecension kan du upptäcka vår blogg. Fler ämnen exempel kan du hitta på sidan om ämnen för historieuppsatser. Du har möjlighet att göra skillnad med din uppsats, problemlösning uppsatsidéer. Du skriver om något som betyder något för dig. Den här uppsatsen kan påverka någon annan som sedan kommer att göra en förändring. Det är en kedjereaktion som börjar med dig, problemlösning uppsatsidéer. Det är därför det är så viktigt att bara välja problemlösningsuppsatsämnen som du känner passion för - det här är det säkraste sättet att faktiskt göra skillnad med din uppsats. Men att välja ett ämne du gillar och känner starkt för är inte det enda som avgör ditt slutresultat.


Här är ett par tips till om hur du kan lyckas med vilken uppsats som helst eller till och med hur man skriver ett avhandlingskapitel. Försök först att välja en mycket specifik ämnesfråga och håll dig till den i din uppsats. Kom ihåg att ämnet varken ska vara för brett eller för smalt. Visst, detta beror på antalet sidor du måste skriva men på det hela taget, problemlösning uppsatsidéer, att hålla sig till en viss fråga är alltid en bra idé. Ta sedan lite tid på att ta reda på ditt examensarbete, problemlösning uppsatsidéer. Det presenteras i problemlösning uppsatsidéer stycket i din inledning och det är huvudantagandet som kommer att analyseras vidare i ditt arbete.


Helst bör din huvuddel ha från tre till fem stycken, men beroende på storleken på ditt papper kan detta antal antingen ökas eller minskas. Oavsett vad ditt fall kan vara, se till att vart och ett av styckena i texten analyserar en separat aspekt av ditt ämne. Se samtidigt till att varje ny punkt logiskt leder till nästa. Slutligen, gör inte ett vanligt misstag som många elever gör i det avslutande stycket. Det viktigaste du behöver göra i slutsatsen är att upprepa din avhandling och bevisa att den antingen är rätt eller fel. Det här är hela poängen med att skriva en uppsats och det är så det ska sluta, problemlösning uppsatsidéer.


Om du nu känner att hela detta uppdrag är för mycket för dig, behöver du inte oroa dig. Du kan alltid problemlösning uppsatsidéer ett anpassat skrivföretag precis som vårt som kommer att göra jobbet åt dig. Eftersom vi endast anställer de bästa uppsatsförfattarna med en mängd olika examina inom både samhälls- och naturvetenskap, kan du vara helt säker på att din uppsats kommer att skrivas av en kvalificerad expert, problemlösning uppsatsidéer. Så, naturligtvis, kommer det att hjälpa dig att förbättra ditt betyg - för att inte tala om, ta besväret ur händerna! Beställ nu. Hem Så fungerar det Priser Bloggrecensioner Uppsatsexempel Beställ nu. Problemlösning Uppsatsämneidéer, problemlösning uppsatsidéer. Vad studenter behöver veta om att skriva en uppsats När du noggrant har valt ditt uppsatsämne måste du veta hur du startar en hypotes.


Ämneidéer om relationer Hur du tar nästa steg när du är vänner Kan du sluta mobba på sociala medier? SMS kontra relationer ansikte mot ansikte: vad är den långsiktiga effekten? Definiera "riktiga relationer" i dagens värld Kan vi få slut på stereotyper och rasism? Hur kan vi göra skillnad som individer och som helhet problemlösning uppsatsidéer Att förstå problemlösning uppsatsidéer i kultur, ras och social status Gruppbarriärer måste brytas, problemlösning uppsatsidéer. Hur kan det hända? Problemlösningar när du skriver uppsatser Beskriv ditt problem i problemlösning uppsatsidéer detalj. Lämna inga detaljer så att dina läsare kan se problemet med dina egna ögon, precis som du ser det.


Vad är lösningen på ditt problem? Varje problem har en eller flera lösningar som kan sträcka sig från de mest praktiska till de svåraste. Ge dem nu något som får dem att tänka på vad du presenterar som en lösning. Få ut allt i det fria - argumentet, lösningen, hur mycket det problemlösning uppsatsidéer kostnad eller hur mycket det kommer att ta för att lösa detta problem samt hur genomförbar denna plan är. Berätta för dina läsare varför din lösning är det bästa valet av alla andra lösningar. Sociala problem som bör tas upp i uppsatser Kom ihåg att nu har du chansen att fånga någons uppmärksamhet och öppna deras ögon för det som ofta förbises. Att lösa fattigdomsämnen Att ta itu med behovet av hjälp för hemlösa med början i ditt eget samhälle Kan vi förhindra att elever hoppar av gymnasiet?


Alla behöver stanna i skolan och problemlösning uppsatsidéer Kom på det bästa sättet att sätta stopp för tonårsgraviditet Att experimentera med illegala droger bör aldrig tänka på ett barn. Hitta sätt att göra det svårare för barn att få tillgång till droger Hur man stoppar folk från rattfylleri? Tonåringar måste vara mer försiktiga på vägarna. Hur ökar du medvetenheten? Kan skilsmässa förhindras och i så fall, problemlösning uppsatsidéer, hur? Barn till skilda föräldrar kan klara sig bättre i skolan, ha meningsfulla och produktiva relationer och lyckas i sina vuxna liv inklusive äktenskap. Utplåna rasismen helt Hur man hjälper offer för våld i familjen Förbättra välfärdssystemet för att bryta generationscykeln av fattigdom Olaglig invandring och hur man hanterar den. Stoppa vapenvåld en gång för alla Rehabiliteringsprocess för fångar att fungera produktivt i samhället efter fängelset Alla i världen kan ha sjukförsäkring Förbättra läskunnigheten Förebygga människohandel Minska den negativitet dina barn utsätts för, inklusive våld och pornografi i videospel, på internet och i filmer. Övertyga samhället om att leva utan rökning, dåliga matvanor och träna regelbundet. samt bibehålla ett hälsosamt BMI Att hitta den perfekta balansen mellan yttrandefrihet och undvika att kränka eller kränka Gör din favoritstad fotgängare och cykelvänlig. Minska terrorism: är det möjligt och i så fall hur?


Hur man kontrollerar hur kändisar framställs i media? Onlinedata – hur kan vi skydda dem från datamäklare som säljer vår information till alla som kommer att betala för den? Hur kan vi som samhälle förbättra sysselsättningsmöjligheterna? Sportnyheter och informationsämnen Placera begränsningar för steroidanvändning hos idrottsutövare från college - om de ska få betalt eller inte? Högskolor som lär eleverna att hitta balans mellan utbildning, friidrott och arbete. Unga barn inom idrott — finns det en gräns för hur mycket de bör träna? Att introducera begåvade unga idrottare till de sporter de är mest intresserade av för att erbjuda dem insikt, råd och coachning Nya sätt som tränare kan visa sina idrottare uppmuntran under hela säsongen Lokala idrottslag behöver mer övertygande utmaningar och metoder för att visa verklig talang och förmåga i säsong precis lika mycket som de behöver stöd från fans Hur man förbereder sig för att bli en bättre idrottare i sin favoritsport Sportmedia kan förbättra hur de täcker din favoritsport.


Vad kan de göra för att det ska bli bättre? Bevaka announcers, intervjuer med spelare och vilka nätverk som ska täcka det. Öka antalet fans som deltar i ett sportevenemang Intervjuer med tränare och spelare bör hanteras mer problemlösning uppsatsidéer efter en matchförlust Mentalt förbereda spelare för en förlust som verkar vara nära förestående Professionella spelare kan förbereda sig för pensionering så snart de har skrivit på – precis som de borde förbereda sig för problemlösning uppsatsidéer i ett fall av en professionell skada Uppskatta betalningen för din favoritsport, problemlösning uppsatsidéer. Inkludera dina tankar om lönetak Hur man rättvist fördelar pengarna från ett spel mellan spelarna och ägarna. Förbättra din plats Kan idrottsskador förebyggas?


Hur man hanterar en självmordsbenägen vän och psykologisk problemlösning uppsatsidéer att minska självmordstendenser i allmänhet. Begränsa och slutföra sitt huvudämne Vilken högskola är rätt för dig? Hur man hanterar avslag på antagning, stipendium eller specialprogram som du ville gå på. Förbättra testfärdigheter under de första åren av college. Finns det några nya sätt att få fler studenter att delta i lektioner regelbundet? Att få högskolestudenter mer involverade i politik och val Göra högskolor säkrare för studenter och lärare Förebygga sexuella övergrepp på universitetsområdet Behöver föräldrar veta vilka betyg deras barn får när de går på college?


Studenter som misslyckas — vad kan högskolor göra för att hjälpa dem att komma tillbaka i spelet. Lära eleverna att hantera stress när de går på högskola Att vara mer produktiva i klassen Hur studenter kan hantera hemlängtan Hur studenter kan bevisa för sina föräldrar att de kan hantera pengar i mest effektiva sättet Kan college göras mer överkomligt för alla? Att hitta fler sätt som regeringen kan hjälpa till med att stödja högskoleutbildning College sorority eller broderskap. Ska elever fundera på att vara med? Det ändlösa ämnet — utbildning Om du gör en problemlösningsuppsats om utbildning är dina ämnen oändliga så du kan ha svårt att begränsa det.


Fantastiska idéer för utökade essäämnen. Att skriva den bästa exemplifieringsuppsatsen. RELATERADE INLÄGG. BEHÖVS HJÄLP? Starta en livechatt med en operatör. chatta nu! Essäförfattare. Anpassad skrift. Antagningsuppsats. Analytisk uppsats. Beskrivande uppsats. Skriv mitt papper. Läxhjälp. Köp uppsats. MBA uppsats. Köp terminsdokument. Terminsatser. Uppsats.





en uppsats om framgång



Nästa steg är att tillhandahålla bakgrundsinformation om det valda problemet: det kan vara dess definition, historiska händelser eller forskning om ämnet. För högskolestudenter blir det här stycket ganska utmanande eftersom du behöver göra grundlig forskning och hitta den mest relevanta och trovärdiga informationen. När problemet anges måste du ge lösningar. Ditt främsta mål är att övertyga publiken om att din lösning är den bästa. Avsluta din uppsats med en grundlig avslutning, som består av en sammanfattning av alla argument och lösningar du har tillhandahållit. När du väl har kommit med en lista med uppsatsämnen är det viktigt att vara säker på att det valda problemet verkligen spelar roll. Sedan kan du gå vidare med att skriva ett förslag. Problemlösning papperskontur kan vara av två typer, som har några varianter baserat på ett vanligt 5-styckesformat.


Dessa två typer är block- och kedjestrukturer. Du bör börja med att lista alla problem och först därefter föreslå lösningar. Blocköversikten kommer att se ut som följer:. Det andra formatet används när du ska presentera lösningar direkt efter att du har konstaterat problemet. Detta format används vanligtvis när din uppsats måste skrivas snabbt och kort, till exempel i tentafrågor eller läxuppgifter. Att börja med en disposition hjälper dig att skapa en uppsats av vilken komplexitet som helst: oavsett om det handlar om psykologi, affärer eller något annat ämne. Om du vill lyckas och få ett A bör du ta processen med att välja ett ämne på största allvar.


Börja med att förstå vad du brinner för. Se sedan till att du förstår målgruppen och dess behov. Ditt ämne bör också vara relevant när det gäller tid och plats, så det är bättre att välja en modern fråga som styr sinnen och diskussioner för tillfället. Om du har problem med att välja ett ämne kan du ladda ner ett exempel på en problemlösningsuppsats eller beställa ett anpassat papper från professionella skribenter. Specialerbjudande endast för dig! Tid kvar:. Få personlig rabatt. Ett brev med en kampanjkod har skickats till din e-post. Problemlösningsuppsats Definition Problemlösningsuppsats är ett papper som bygger på att identifiera ett visst problem och erbjuda den bästa lösningen.


Det är klart att inledningen är hjärtat i hela uppsatsen. Så jag står inför det problemet. Hur ska jag tänka igenom inledningen? Svar: I en problemlösningsuppsats är introduktionen mycket enkel. Du måste helt enkelt beskriva problemet, och sedan är den sista meningen ungefär: Vad kan vi göra för att lösa det här problemet? Sedan skriver du din uppsats, som är din idé om lösningen. Fråga: Hur skulle du rekommendera att skriva ett uppsatsämne för frågan "Hur kan jag göra ett bättre jobb som förälder än vad mina föräldrar gjorde för mig? Svar: Uppsatser om problemlösning är en så användbar form av tänkande och uttryck för dig själv eftersom du genom att lära dig denna process inte bara kan försöka lösa problem i en gemenskap eller världen utan också dina egna personliga problem och intressen.


Innan du skriver om det här ämnet måste du se till att din instruktör låter dig skriva om personliga frågor. Men även om de inte gör det, kan du faktiskt utarbeta den här uppsatsen genom att göra den till en universell fråga: Hur kan föräldrar göra ett bra jobb i föräldraskapet när de har haft en svår uppväxt? Nyckeln till att svara på den här typen av frågor är att undersöka de bästa idéerna för ett bra föräldraskap och jämföra det med de föräldratekniker som är bekanta för dig. Fråga: Hur kan jag börja mitt första stycke i min forskningsuppsats som talar om behovet av mer medvetenhet om sjuksköterskebristen? Svar: Ett bra sätt att börja en problemuppsats är att ge en berättelse om någon som upplever problemet. Det kan vara en personlig upplevelse eller en typisk situation.


Vid sjuksköterskebristen kan du antingen använda erfarenheten från en typisk sjuksköterska som har för många patienter att ta hand om och som känner sig stressad eller inte har tid att göra ett bra jobb, eller så kan det vara en patient som måste vänta för länge, eller har sjuksköterskan missat någon viktig hälsoinformation för att de inte har tid att umgås med dem. Kanske är patienten törstig eller måste gå på toaletten och har väntat för länge på hjälp och smutsar ner sig. Efter att du har berättat en dramatisk historia som illustrerar problemet är det också mest effektivt om du ger lite statistik som visar problemets omfattning. Använd din statistik eller uttalanden från en myndighet för att övertyga läsaren om att din berättelse inte bara är en isolerad händelse, utan faktiskt är en vanlig situation som behöver korrigeras.


Fråga: Vad tycker du om detta ämne som ett skrivprov för ett postgradsprogram, "Hur man förhindrar stigmatisering av barn med särskilda behov i samhället? Svar: Du har en intressant ämnesidé. För att utveckla det måste du titta på forskning för att ta reda på vad som har fungerat för att bäst integrera barn med särskilda behov i samhällen. Du kan också fråga familjer och speciallärare om idéer om vad de har hittat som gör att barnen känner sig mest inkluderade. Fråga: Vad tycker du om ett uppsatsämne om att lindra stress på college? Fråga: Vad tycker du om ämnet, "Vad kan göras för att lindra stress på college? Svar: Det är ett bra ämne men ganska vanligt. Fråga: Hur kan jag skriva en uppsats om nätmobbning och hur det kan påverka våra sociala problem?


Svar: I en problemlösningsuppsats vill du ha ett ämne som ger dig en chans att erbjuda en lösning. Här är några bättre idéer:. Vad kan skolor göra för att se till att de hjälper eleverna att samarbeta för att förebygga nätmobbning? Fråga: Vad tycker du om ämnet, "Vad är det bästa sättet att förhindra DUI och dödsfall på grund av rattfylleri? Vilket är det bästa sättet att hjälpa människor som är obotligt sjuka att få en bra upplevelse i livets slutskede? Hur kan vi vara säkra på att människor som använder rätten att dö-lagarna för att avsluta sitt liv verkligen vill göra det valet? Fråga: Vad tycker du om ämnet, "Hur kan vi hjälpa de fattiga i vårt samhälle? Fråga: Vad tycker du om ämnet, "Får fattigdom och trasiga hem orsaker till tonårsgraviditet?


Svar: Din ämnesidé är intressant men det är vanligtvis bättre att din fråga inte inkluderar svaret. Här är några bättre sätt att formulera din idé:. Fråga: Jag måste skriva en förslagsuppsats om "Hur kan sjukvård göras tillgänglig för alla runt om i världen? Svar: Det skulle vara svårt att prata om hur man gör sjukvård tillgänglig runt om i världen på samma sätt, men du kanske vill prata om hur det skulle kunna göras för ett enskilt land. Fråga: Vad tycker du om ämnet, "Hur kan barn övertalas att inte experimentera med illegala droger?


Fråga: Kan du lista problem och lösningar med hänvisning till en ökning av antalet privata skolor? Hur kan vi se till att alla privata skolor erbjuder en bra utbildning och har tillräckligt med pengar för att hålla igång verksamheten? Svar: Jag har ett antal sociala frågor i några av mina andra artiklar. Fråga: Jag behöver skriva en akademisk uppsats om "ett affärs- eller ekonomiskt ämne som har ett problem. Svar: Många problem i näringslivet kan hittas i att bara titta på en tidning eller tänka på jobbfrågor som folk är oroliga över. Här är några exempel:. Tack Mars för att du gav mig denna feedback. Jag tycker att du har tänkt bra på ditt ämne och jag är glad att du också interagerar med din professor.


Jag är säker på att ditt papper kommer att vara utmärkt! Så jag bestämde mig för att skrota min ursprungliga idé och använde din idé om tvärkulturell kommunikation inom flygbolag. Jag hittade några utmärkta artiklar om att implementera effektiva utbildningsprogram som kommer att ta itu med den kulturella barriären! Ville bara säga tack så mycket för dina råd! Tack för ditt svar! Jag hade inte tänkt på sjukhus eller flygbolag! Det är bra förslag! Jag bestämde mig för att gå med problem inom organisationer. Men min professor anser att det kommer att bli för svårt att knyta det till att öka interkulturell kompetens med andra anställda och föreslår att jag ska hitta en annan väg.


Jag kämpar verkligen med att skapa dessa XYZ-uttalanden så all hjälp uppskattas! Tack! Hej Mars, vad sägs om att prata om tvärkulturell kommunikation i en viss verksamhet eller hälsomiljö, som ett sjukhus, ett flygbolag eller liknande miljö? Mitt uppdrag har gett oss i uppdrag att föreslå ett problem inom våra specifika huvudområden. Eftersom jag är kommunikationskonst har jag ett ganska brett utbud av ämnen att välja mellan vilket faktiskt har gjort det svårare för mig att välja! Jag har lutat åt att ta itu med problem inom interkulturell eller tvärkulturell kommunikation men kämpar med detaljerna. All hjälp skulle vara mycket uppskattad! Ärligt talat Ada, det låter som ett förvirrande uppdrag. Att förstå det beror mycket på vilket problem din grupps kommenterade bibliografi försöker lösa.


Jag tror att du måste be din instruktör om ett förtydligande. Jag fick den här läxan, men jag är verkligen förvirrad. Lägg upp lösningen du planerar att föreslå, ange om det kommer att vara ett praktiskt förslag eller ett policyförslag och peka ut två sätt som landet skulle gynnas av om ditt förslag genomfördes.". Ja verkligen, Virginia Kearney. Jag måste arbeta mig igenom stegen för att lösa problemet. Jag håller med om dina poäng. Tack igen. Tack för dina kommentarer Gyanedra Mocktan. Vi har alla många problem att lösa i livet. Jag har upptäckt att genom att arbeta mig igenom stegen för att lösa problem kan jag hjälpa mig att fatta beslut tydligare. Tack Virginia Kearney.


Den här artikeln är värdefull inte bara för mig utan för alla även utanför navsidorna. com gemenskap. Jag har precis slutat undervisa en vuxen elev sedan igår. Jag hade undervisat i 10 månader. Det blev ett abrupt slut. Siranush, börja din tidning med en berättelse om någon som är deprimerad och ge sedan statistik om depression. Avhandlingens uttalande bör vara något i stil med: Även om ingen kan ta ansvar för att lösa någon annans depression, finns det några saker som vänner och familj kan göra för att hjälpa en person som är deprimerad.


Skulle du kunna hjälpa mig. Jag har låtit mina elever göra ett forskningsuppsats om att lösa världsproblem i flera år nu. Så det finns en uppsatstävling och jag ska skriva något unikt om förändringen som jag vill göra i mitt samhälle eller globalt och jag har problem med att komma på det lämpliga unika uppsatsämnet. Bernard, jag föreslår att du pratar med dina medstudenter om problem som de har när de både arbetar och går i skolan. I ditt papper skulle du lista varje problem och sedan föreslå några lösningar. Du kan till exempel prata om att hitta tid att göra läxor och sedan ge lösningar som att göra ett schema, studera under lunchen eller hitta en partner som hjälper dig att hålla ansvar.


Mogna arbetande studenter har många utmaningar. Diskutera några av problemen i en tidningsartikel och föreslå lösningar. Elvira, om ditt ämne handlar om en person med potential, gör du förmodligen inte en problemlösningsuppsats. Du skriver en reflektionsuppsats och jag har en artikel som ger alla instruktioner du behöver, inklusive information om hur du gör introduktionen. Hur kan jag börja skriva mitt uppsatsämne handlar om en person med potential. Jag vet inte hur jag ska börja. kan du vara snäll och hjälpa mig? Kanika - Det är en bra idé att förvandla ditt ämne till en fråga och ett svar. Vad är effekten av skilsmässa på små barn eller tonåringar eller studenter? Ditt svar skulle vara din avhandling.


En annan ämnesidé kan vara:. Vilken effekt har skilsmässa på en persons arbete? Se min artikel om hur man skriver ett uppsats om orsakseffekt. Jag behöver din hjälp att välja mitt ämne om informationsteknologi för att skriva min artikel. tack. Hej herr. Johnson, jag har allt du kan behöva för att skriva en högskoleuppsats på min hemsida. Du kan titta på min profilsida eller söka efter mina artiklar om: att välja ett ämne; skriva en avhandling och ämnesmeningar; hur man organiserar och skriver olika sorters uppsatser; använda kommatecken och semikolon korrekt; enkla ord att använda som meningsstartare för att skriva bättre uppsatser och mycket mer. Jag har flera artiklar om att skriva för att hjälpa dig! Jag har ett uppdrag jag måste göra i min collegeklass på fredag ​​och jag letade efter några råd!


Jag har många artiklar om olika ämnen för dig att titta på. Många av dem i den här artikeln skulle fungera bra men du kan också titta på mina artiklar som är specifikt för gymnasieelever. En bra pappersidé är en som intresserar dig och det blir lättare att skriva om du direkt kan tänka på din åsikt om det ämnet och några exempel du kan använda från ditt eget liv, något du har läst, aktuella nyheter eller ett exempel från litteratur, en film eller annan video. Jag måste skriva en uppsats för engelska är det några ämnen som du skulle rekommendera för en nybörjare på gymnasiet. den här artikeln var till stor hjälp och det var ingen fördomar som min engelska lärare ville att vi skulle skriva en uppsats.


det var verkligen till hjälp, jag fick många bra idéer. Hej Trang - jag har mycket information som hjälper dig att skriva din uppsats. Leta efter mina artiklar om hur man skriver argument, problemlösning och förslag. För att diskutera två lösningar behöver du bara tänka på två möjliga svar på frågan som ännu inte har gjorts. Till exempel i frågan "Hur kan eleverna få tillräckligt med sömn varje natt? min skrivarlärare ber mig välja ett ämne för lösning som praktiskt taget är relaterat till studentlivet. Efter det måste jag rita ut två lösningar som är lika med varandra. Det betyder att båda inte kan göras för närvarande.


det verkar så svårt. Hur reagerar man på nya utmaningar och anpassar sig till en annan miljö, lever utan välbekanta bekvämligheter, interagerar med nya och olika typer av människor och studerar intensivt bland annat. Hej Kashymawoh - jag är glad att du har bestämt dig för ett ämne för din uppsats. Du kan hitta allt du behöver veta om att skriva det genom att titta på mina andra artiklar om att skriva problemlösningsuppsatser och skriva argumentuppsatser. Om du inte ser länken till det, sök i min profil som du hittar uppe till höger på sidan. Hej Cassandra! När du har valt ditt ämne, se till att titta på min artikel om hur man skriver en lösningsuppsats. Jag ger alla instruktioner du behöver. Om du vill ha hjälp med att revidera eller med skiljetecken kan du också hitta artiklar om det ämnet.


Hej, Sparsh, din bästa hjälp skulle vara att titta på mina andra artiklar om hur man skriver problemlösningsuppsatser och argumentuppsatser. Du kanske också vill titta på mina artiklar om Toulmin, Rogerian och klassiska argumentationsstrategier. Dessa artiklar innehåller specifika instruktioner om hur du organiserar och beskriver din uppsats samt hur du effektivt argumenterar för din lösning. Dessutom ger de prover med kommentarer om varför dessa fungerar. Slutligen borde du titta på mina artiklar om hur man skriver en bra avhandling och ämnesmeningar. Du hittar dessa genom att söka på mitt namn på Letterpile, eller genom att titta på min profilsida.


Jag har över artiklar om att skriva för att hjälpa dig. Jag förbereder mig för att skriva avsnitt av PCAT-examen. I skrivavsnittet finns generellt problemlösningsuppsatser. Det är min ödmjuka begäran om du kan förse mig med en källa där det finns fler essäer av problemlösningsexempel, så att jag kan förbereda mig därefter och träna på att skriva om problemen som nämns ovan. Hälsoproblem kan vara relaterade till sjukdomar eller förebyggande åtgärder som kost och träning. Här är några enkla hälsorelaterade ämnen: Hur kan en person med celiaki bäst hantera sin kost? Hur kan eleverna bäst träna och äta för att vara friska?


Vilka är de bästa strategierna för att undvika sjukdom? Hur kan människor undvika hjärtsjukdomar? Vad är det bästa sättet att hålla sig frisk om du har diabetes? Jag vill ha ett hälsorelaterat ämne. som att folk borde bry sig om sin hälsa. men vilket problem kan jag säga? Tack för alla ämnen att skriva om; Jag läste ett avsnitt och tänkte att jag inte kunde skriva något bara för att upptäcka några punkter som jag var tvungen att göra till en snabb uppsats. Hej Colleen - jag skulle föreslå att du tittar på min artikel om ideella forskningsrapporter för hjälp. Kan du hjälpa? KyLie--Det är en intressant idé. Avdelningens slutprov för mina studenter innehöll en fråga om detta ämne. Jag ska se om jag kan lägga till några till listan. Här finns många ämnen att skriva om. Det får mig verkligen att tänka till att skriva något om ämnena.


Det finns några ämnen här som jag aldrig trodde att en uppsats kan skrivas! Tack för att du delar med dig. Hej Zero, jag förstår inte riktigt vad du vill. Du kanske menar att du vill skriva en uppsats om "Hur man hittar ett bra jobb? Hej mtariqsattar--jag har faktiskt också skrivit artiklar om hur man skriver uppsatser av många slag. Du kan söka efter detta på Hubpages eller bara leta efter länkarna bredvid mina artiklar om ämnesidéer. Hej VirginiaLynne, jag vet inte hur jag ska börja men du lyckades och du verkar ha kontroll över ämnen.


Du motiverar det du har sagt i din profil. Hur som helst, jag tyckte om att läsa ditt nav - det är användbart för dem som vill undervisa i uppsatser på högskole- eller universitetsnivå, och de som vill skriva en sådan genre av uppsatser. Det är en problemlösningsuppsats. Jag skulle dock fråga om tipsen för att skriva en uppsats snabbt och korrekt på samma gång. Hur ska du som essäförfattare uppnå båda målen? Så glad Symphony Dunbar att du använder min sida för att få bra idéer. Du måste göra ett bra jobb med att skriva dessa uppsatser också! Hej Justin - Kul att detta hjälpte dig. Jag har en dotter i 5:an och två döttrar i 7:an.

No comments:

Post a Comment