Thursday, December 16, 2021

Uppsats om legalisering av marijuana

Uppsats om legalisering av marijuana



Patel S, Williams, Wallace. Anteckningar från fältet: Allvarlig sjukdom associerad med rapporterad användning av syntetisk marijuana -- Colorado, augusti -- september Marijuana är en av de mest diskuterade drogerna i världen på grund av argument baserade på dess fördelar och upplevda skadliga effekter. Förhistoriska textilier: tygets utveckling under yngre stenåldern och bronsåldern med särskild hänvisning till Egeiska havet. Konsumtionen av drogen orsakar upphetsning bland dess användare, vilket gör att de kan glömma oroande situationer, uppsats om legalisering av marijuana.





Citera denna sida



Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats åt dig. Fortsätt om du accepterar uppsats om legalisering av marijuana policy eller läs mer om den. Typ av papper: Uppsats. Ämne: Droger MarijuanaLawSkatterMedicineBrottCannabisEnforcement. För närvarande är den främsta kriminella aktiviteten bland gäng narkotikahandel med kokain och marijuana eftersom det är ett lätt att tjäna pengar. Under de senaste decennierna har legaliseringen av marijuana varit föremål för en bestående debatt på grund av dess långsiktiga effekter i samhället. Lagstiftarna måste dock överväga inte bara de medicinska fördelarna med cannabisderivat, utan också dess ekonomiska framtidsutsikter och hur det kan påverka de brottsbekämpande myndigheterna.


Cannabis bör legaliseras i hela landet för att ge allmänheten möjlighet att ta ett holistiskt synsätt på sjukdomen istället för att använda beroendeframkallande receptbelagda läkemedel, kommer att generera ytterligare skatteintäkter för staterna, uppsats om legalisering av marijuana, och samtidigt låta de brottsbekämpande myndigheterna lägga mer tid på att genomföra viktigare utredningar. De medicinska fördelarna med marijuana hade bevisats av vetenskaplig forskning av experter som visade det uppsats om legalisering av marijuana, de aktiva föreningarna i marijuana har förmågan att lindra smärta, illamående och andra försvagande effekter av multipel skleros och till och med cancer. Det finns alltså sanning i medicinsk marijuana eftersom ämnet kan användas för att uppsats om legalisering av marijuana flera sjukdomar baserat på flera medicinska rapporter.


En av de viktigaste övervägandena vid legalisering av cannabis i hela landet är uppsats om legalisering av marijuana till dess medicinska fördelar och att ge cancerpatienterna möjligheten att ta ett helhetsgrepp på sin sjukdom, snarare än att använda beroendeframkallande receptbelagda läkemedel för att behandla sina medicinska tillstånd. Bortsett från den medicinska effekten av marijuana, ska det främja viljan hos staterna att leta efter alternativa sätt att reglera cannabisföretag som en inkomstgenererande verksamhet, i motsats till det totala förbudet mot marijuana som har funnits på federal nivå under de senaste decennierna Kamin Detta är i överensstämmelse med policyn för Barack Obama valdes till USA:s president som förespråkade den dynamiska förändringen av tillämpningen av marijuanalagar i landet.


Med antagandet och genomförandet av ändringsförslag 64 i Colorado, uppsats om legalisering av marijuana, det har visat sig att modellen fungerade effektivt och ekonomiskt för staten. Lagen har tillåtit staten att generera ytterligare inkomster från marijuanabaserade företag genom att behandla dessa marijuanaföretag precis som alla andra småföretag i Colorado. I själva verket kommer andra stater nu att ha friheten att implementera sin egen politik för skatteintäkter från marijuana och driva flera drogförebyggande program som kommer att skydda rekreationsanvändningen av drogen. Samtidigt kommer legalisering av användningen av medicinsk marijuana att främja samarbetsenhet och på lokal nivå genom att utse sina egna tids- och platsbegränsningar som visas Colorado Blake och Finlaw. Lagstiftningen har gett entreprenörerna en ny källa till försörjning att möta den växande efterfrågan av marijuanaanvändare i hela Colorado.


Studier visade också att det nu finns fler marijuanabutiker i Denver än antalet Starbucks-kaféer som verkar i staten, uppsats om legalisering av marijuana. Efter genomgången av ändringsförslag 64 i Colorado som legaliserade marijuanaanvändning, hade det banat väg för beviljandet av en verkställighetspolicy från U.S.A. Justitiedepartementet som tillät att Internal Revenue Service IRS vidta verkställighetsåtgärder mot vissa cannabisföretag i andra stater genom att fastställa statens inkomstskatteskuld baserat på federal skattepliktig inkomst för marijuanaföretag.


Under inledningen av beskattningsåret tillät den nya lagen nu de statliga licensierade uppsats om legalisering av marijuana företag att begära ett statligt inkomstskatteavdrag för företagskostnader som var berättigade att krävas som ett federalt inkomstskatteavdrag, som tidigare inte tillåtits enligt Internal Revenue Code inklusive hyra och personalkostnader Blake och Finlaw Om de andra staterna kommer att implementera sina egna marijuanalagar, kommer de också att tjäna extra inkomster från ägare av marijuanaföretag. I en annan aspekt kommer legaliseringen av marijuana också att bidra till att förbättra det straffrättsliga systemet som hade plågats av narkotikarelaterade incidenter, uppsats om legalisering av marijuana, majoriteten av dessa involverar användning och försäljning av det förbjudna ämnet baserat på FBI-rapporter.


Det är också lika viktigt att betona att marijuana bör regleras för att förhindra missbruk av drogkarteller som tjänar vinst på illegal försäljning av marijuana. Genom att avkriminalisera marijuana ska polisens brottsbekämpande tekniker inte längre utsättas för missbruk såsom beslag av droger och rättfärdigande av husrannsakan, och för att få vittnesmål från vittnen och förövare Blumenson och Nilsen. När cannabis legalisering kommer att minska arbetet för polis där huvuddelen av deras arbete är inriktat på gripande och utredning av narkotikarelaterade brott, uppsats om legalisering av marijuana.


Sammanfattningsvis, uppsats om legalisering av marijuana, legaliseringen av cannabis har flera fördelar förutom medicinsk användning av marijuana, det kommer att generera ytterligare skatteintäkter för staterna och hjälpa polisen och brottsbekämpande myndigheter att lätta på sin arbetsbörda genom att fokusera på viktigare fall, förutom att genomföra utredningar om narkotikarelaterade incidenter. Blake, David och Jack Finlaw. Akademisk sökning slutförd. Blumenson, uppsats om legalisering av marijuana, Eric, och Eva Nilsen, uppsats om legalisering av marijuana.


Kamin, Sam, uppsats om legalisering av marijuana. Ludlum, Marty och Darrell Ford. Uppsats om legalisering av marijuana, Gary, Astrid Nehlig och Michael Sperling. Monte, Andrew A, Richard D Zane och Kennon J Heard. Weil, Andrew. Vi accepterar provpapper från studenter via inlämningsformuläret. Om den här uppsatsen tillhör dig och du inte längre vill ha oss uppsats om legalisering av marijuana visa den kan du göra en anspråk på den så tar vi bort den. Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla nödvändiga detaljer, såsom sidplats och viss verifiering av att du är en sann ägare. Observera att vi inte kan garantera att ogrundade anspråk kommer att uppfyllas.


Obs: detta prov tillhandahålls av en student som du, uppsats om legalisering av marijuana, använd den endast som vägledning. ID Prenumerera på WowEssays Premium och uppsats om legalisering av marijuana tillgång till över 1 MILJON nedladdningsbara prover av hög kvalitet. FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR. Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med WowEssays Premium! LÄS MER. Citerade verk: Blake, David och Jack Finlaw.


Brottsrätt. Rättsväsende. Inkomstskatt. Legalisering av marijuana. Förenta staterna. Interna intäkter. Ford Motor. högsta domstolen. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA. Åtkomst 7 januari exempeluppsats om legalisering av cannabis, uppsats om legalisering av marijuana. November Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, nov Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 12 nov, Dela med vänner uppsats om legalisering av marijuana. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad. Anställ denna författare.


Beräkna pris och beställ en uppsats. Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt! Skicka in ditt papper. Kan inte hitta ett gratisprov som matchar dina krav? Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover FÅ TILLGÅNG NU. Våra tjänster. Uppsatsförfattare Köp högskoleuppsatser Online Högskoleuppsats Hjälp online Köp forskningsuppsatser Skriv min terminsuppsats Forskningsuppsats till salu Fallstudie Skrivhjälp Köp en uppsats online Betala för uppsatser Skriv en fallstudie åt mig Köp uppdrag Onlinekurser Hjälp online Redan skrivna uppsatser Köp förskrivna Uppsatser Redigera mitt papper för mig Anpassad avhandling Avhandlingshjälp Onlineuppsatsförfattare Talförfattare att hyra MBA uppsatsförfattare Köp kurser online Visa alla.


Relaterade uppsatser. Gratis uppsats om utlämning av Manuel Noriega. Bra essä om att diskutera Kasky V. Bra rekrytering och urval av anställda Forskningspapper Exempel. Uppsats om legalisering av marijuana Igår, idag och imorgon Exempel på kritiska tänkande. Personlighetsegenskaper och kriminellt beteende. Bra forskningsrapport om depression. Gratis Är mobiltelefoner beroendeframkallande? Verkligheten är ett djupgående ja-uppsatsexempel.





mikrobiologi uppsatsämnen



Oavsett vilket namn du väljer att referera till det med, har cannabis väckt het politisk debatt över hela världen, men mer så i Amerika. Cannabis används av ungefär Liksom många andra politiska debatter är argumenten för och emot legaliseringen av cannabis ofta inspirerade av olika individualistiska intressen. Jag är av den åsikten att cannabis faktiskt borde legaliseras. Legaliseringen av cannabis är sedan länge sen av flera anledningar. För det första är cannabis ett mindre ont jämfört med alkohol och tobak.


För det andra har cannabis visat sig ha en mängd olika hälsofördelar för användaren. Slutligen kan kommersiell försäljning av cannabis vara bra för ekonomin eftersom växten används av en betydande del av den amerikanska befolkningen. Så länge Cannabis förblir olagligt kommer miljontals människor att fortsätta att berövas livsavgörande behandling. Cannabis har visat sig vara lika effektivt som ett läkemedel för olika hälsoproblem. Till exempel hjälper cannabis till att förbättra aptiten hos AIDS- och cancerpatienter. Det är också bra för klinisk depression, särskilt hos cancerpatienter som genomgår kemoterapibehandlingar. Till skillnad från alkohol är cannabis inte giftigt för friska celler och organ i kroppen. Åtminstone dödsfall i USA är kopplade till användning av alkohol och relaterade sjukdomar Patel et al.


Dessutom är överdriven konsumtion av alkohol dåligt för nervsystemet. Intag av alkohol i stora mängder kan orsaka medvetslöshet, koma och död i extrema fall. Denna siffra är till och med högre än antalet globala dödsfall relaterade till våld, tuberkulos och aids. Å andra sidan innehåller cannabis föreningar som kallas cannabinoider, som inte är giftiga för människor Patel et al. Cannabis orsakar inte heller en dödlig överdos, som är förknippad med alkohol. Alkohol är också förknippat med aggression och skada, till skillnad från cannabis.


Samma fall gäller för tobak, som är förknippat med lungcancer och andningssvårigheter. Hälsofördelarna med att använda Cannabis kan realiseras även när Cannabis röks i extremt små mängder. Trots senatens misslyckande med att legalisera cannabis, är amerikaner och forskare överens om att det finns många fördelar att dra ut på användningen av marijuana. Hittills har cannabis legaliserats i 29 stater, men det finns ett behov av att legalisera dess användning i alla delstater Pyke, läkare i vissa stater skriver redan ut medicinsk cannabis till registrerade patienter som bara lovsjunger växten.


Även om patienter reagerar olika på cannabis, är det ett allmänt bevisat faktum att de flesta av dessa reaktioner är fördelaktiga för patienters hälsa. Förutom att framkalla känslor av lycka och dämpa kramper, är medicinsk cannabis också känt för att döda ångest och cancerceller. Rädslan för att medicinsk cannabis ska missbrukas är obefogad eftersom patienter som vill använda läkemedlet helst måste registreras lagligt. Enligt Patel et al. Dessutom visade patienter med kronisk smärta en signifikant minskning av sina smärtsymtom efter att ha använt Cannabis Patel et al. Eftersom fördelarna med cannabisanvändning har observerats hos en betydande andel av patienterna är det nödvändigt att legalisera cannabis så att patienter som väljer det kan få tillgång till medicinen lätt.


De ekonomiska fördelarna med att legalisera cannabis kommer att realiseras av både säljarna och staten när det gäller intäkter. Dessutom skapade produkten minst 18 arbetstillfällen för folket i Colorado Pyke. Intäkterna från försäljningen av legal cannabis är tillräckligt betydande för att hjälpa till att förbättra människornas liv, inklusive matning och skydd av hemlösa. Enligt Flynn är den legala cannabisindustrin den snabbast växande industrin i USA Flynn, all denna statistik pekar på det faktum att laglig cannabis skulle öka ekonomin avsevärt. Cannabis bör legaliseras för rikstäckande rekreations- och medicinskt bruk. Legaliserad cannabisanvändning har många fördelar för både användare och icke-användare. Legaliseringen av marijuana kan hjälpa dem med medicinska problem såväl som de som behöver statlig hjälp.


I en tid då […]. Inledning Idag kan det för vissa människor komma som en överraskning att cannabis är en sorts mystisk mirakelört. Även om idag ser många människor cannabis som en social och trenddrog. Marijuana spelar en mycket viktig roll […]. Abstrakt Marijuana är en av många droger som stigmatiseras. Även om marijuana anses vara en drog har den mer positiva effekter än andra. När det gäller hur det inte finns en lika. På grund av […]. Legaliseringen av marijuana kommer så småningom att resultera i mer skada än nytta Tes: Legaliseringen av marijuana kommer att göra mer nytta än skada eftersom det kommer att leda till utvecklingen av medicinska behandlingar, det kommer också att minska belastningen på rättssystemet och frigöra polisen att slåss annan kriminell verksamhet.


Legaliseringen av marijuana […]. Motiverar fördelarna med medicinsk marijuana dess laglighet? Men när du är ung ser du inte den fulla effekten av vad drogerna orsakar. När vi blir äldre drar vi inte några slutsatser lika ofta som när […]. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. Mest populära uppsatsämnen om legalisering av marijuana utarbetade av våra experter:. För- och nackdelar med legalisering av medicinsk marijuana Marijuana är precis som alla andra förbjudna droger som alla andra som kan användas för rekreationsändamål. Fördelarna med legalisering Marijuana Fördelarna med legalisering Marijuana Det finns många politiska grupper och religiösa grupper som argumenterar mot legalisering av marijuana.


Diskussionen om legalisering av marijuana i USA När jag växte upp som barn minns jag mycket tydligt av mina föräldrar som varnade mig för marijuana och vad det gör med människor. Fördelar med att legalisera marijuana i USA Att hjälpa andra är något som alla strävar efter att göra.

No comments:

Post a Comment