Friday, March 18, 2022

Downs syndrom uppsats

Downs syndrom uppsats



Dock, […], uppsats om downs syndrom. Ett tidsbegränsat erbjudande! De flesta fall av Downs syndrom ärvs inte, utan inträffar som slumpmässiga händelser under bildandet av reproduktionsceller. De flesta fall orsakas av att det finns en extra kopia av kromosom 21 i alla celler i kroppen, så kallade Trisomy Essays Downs syndrom uppsats Flashkort. Det implanteras sedan av DNA från en mänsklig cell och sedan stoppas utvecklingen av embryot.





Downs syndrom



I: Andra ämnen. Välj två exempel. Under hela loppet av media och dess ständigt växande utveckling, personer med funktionsnedsättning uppsats om downs syndrom blivit felaktigt framställt otaliga gånger. I denna uppsats kommer jag att analysera två exempel från mediareklam uppsats om downs syndrom också rita uppsats om downs syndrom från Rosemarie Garland-Thompson på samma sätt som funktionshindrade människor har porträtterats, och berör två huvudlägen: det underbara som deras fysiska olikheter framställs som beundransvärda och fantastiska, skildrar varje prestation i deras liv som något extraordinärt och det sentimentala som framkallar sympati och medlidande mot personen med funktionsnedsättning och åberopar också en ansvarskänsla och behovet av att skydda, uppsats om downs syndrom.


Jag kommer också att hänvisa till Samantha Murray och hennes idé om att uppfattningar är förankrade i en individ under en avsevärd tid på grund av deras exponering för samhällets normer. De uppsats om downs syndrom annonsen är en kort video från National Disability Awards day i enlighet med FN:s internationella dag för personer med funktionshinder och den andra annonsen är från en brittisk organisation för Downs syndrom. Downs syndrom Utveckling Psykologi Downs syndrom Älskar ett ord på fyra bokstäver som många kommer att ta och kasta runt som om ordet är uppsats om downs syndrom boll att leka med. En förälder älskar inte sitt barn mindre om han eller hon lider av en sjukdom som Downs uppsats om downs syndrom DS.


För att fullständigt förstå hur kärleken till en mamma och pappa kan ges till ett barn med en sådan funktionsnedsättning behöver individen få en förståelse för vad Downs syndrom är. Läsaren av denna tidning kommer att lära sig hur Downs syndrom fick namnet, vad Downs syndrom är, fallet för denna sjukdom, uppsats om downs syndrom som är kända för Downs syndrom. Metoderna som används för att testa och hitta DS innan ett barns födsel. Statistiska fakta, de medicinska tillstånd som finns, hur föräldrar och lärare arbetar med dem som är födda med DS. Hur man ser på matvanor, sexualitetsvanor hos män och kvinnor med Downs syndrom. Längden på den förväntade livslängden för någon som är utmanad med DS jämfört med någon som inte är mentalt handikappad.


Det sista jag kommer att ta upp i det här dokumentet är stiftelserna som har skapats uppsats om downs syndrom bedriva forskning och behandling för personer med Downs syndrom och för att svara på frågan som många kan ha om att det finns ett botemedel mot Downs syndrom. Downs syndrom en term som många känner till uppsats om downs syndrom Förenta staterna; den vetenskapliga Vissa kommer alltid att behöva hjälp av inte bara familj och vänner utan av hälso- och sjukvårdspersonal, uppsats om downs syndrom. Å andra sidan kommer vissa av dessa individer att klara sig igenom på egen hand beroende på svårighetsgraden av deras tillstånd. Många personer med svåra funktionshinder har vanligtvis flera funktionshinder och andra har lindriga funktionshinder som orsakas av mödrar som försummar sig själva och lägger sina liv och sina egna barns liv genom att missbruka alkohol och/eller droger.


Dessa funktionshinder kan förebyggas för vissa av dessa kvinnor. Autism är också funktionshinder som hittills inte vet det exakta faktumet av orsakssambandet men kan vara ärftligt. Autism är en störning som vanligtvis diagnostiseras före tre års ålder och några av kännetecknen för denna störning är extremt tillbakadragande från andra, självstimulering, intellektuella brister och språkstörningar. Individer med denna funktionsnedsättning kan ha svårt för social interaktion och det kan också påverka pedagogisk prestation, uppsats om downs syndrom. Dessa barn har också mycket svårt för någon form av förändring av sina dagliga rutiner och kan bli mycket förvärrade. Det finns en stor inverkan på den pedagogiska tonvikten och dessa studenter på grund av den kritiska och mycket viktiga läroplanen Downs syndrom: Att observera Shannon Inlämnad av: Alfonse Bowman Arcadia University ED Supporting Students with Low Incident Disabilities Professor Hopkins Fall Introduktion Till vår slutuppsats valde jag att forskning trisomi 21 eller som det kallas kliniskt, Downs syndrom DS.


Den främsta anledningen till att jag valde denna låga incidensfunktionsnedsättning är att jag kommer att gå över från en vanlig pedagogisk lärare till en speciallärare i uppsats om downs syndrom våren och jag är redan bekant med andra funktionsnedsättningar med låg incidens. Jag inser att med min nya roll i ett självständigt klassrum är det viktigt för mig att förstå termen Downs syndrom och sedan se hur definitionen och beteendeegenskaperna påverkar eleven, läraren och de andra eleverna i en pedagogisk miljö.


Denna forskningsartikel kommer att ge klinisk och anekdotisk information om DS med uppsats om downs syndrom observation av en elev med Downs syndrom. Historia om sjukdomar Enligt National Down Syndrome Society under det tidiga artonhundratalet publicerade John Langdon Down, en engelsk läkare, en exakt uppsats om downs syndrom av en person med Downs syndrom. Även om andra människor tidigare hade känt igen syndromets egenskaper, var det Down som beskrev tillståndet som en distinkt och separat enhet, uppsats om downs syndrom.


United States Department of Health and Human Services Center for Disease Det finns flera kända typer av kognitiva funktioner som sträcker sig från lindriga till svåra som ses som med någon form av intellektuell funktionsnedsättning eller annan. Hypoteserna om individer som uppvisar eller upplever mental retardation har normalt någon typ av mental eller fysisk funktionsnedsättning. På grund av de barriärer och stigmat som är förknippade med begreppet psykisk utvecklingsstörning, anpassar sig föreningar, institutioner och olika områden till den nya terminologin intellektuella funktionsnedsättningar. Enligt min läsning antog inCongress en lag som erkänner individer med funktionshinder Education Acts IDEA.


Thomas, Specialpedagogisk terminologi uppsats om downs syndrom historiskt under konstruktion flera gånger i USA. Thomas, När jag började diskutera olika frågor relaterade till individer med intellektuella funktionsnedsättningar, kommer du att se hur terminologin, lagen och identifieringen av ID är en mycket öppen och bred debatt. Intressant nog, uppsats om downs syndrom, vad som uppfattades som min förståelse av barn med intellektuella funktionsnedsättningar var inte långt borta i termer av min åsikt. Jag skulle våga säga det, jag kanske inte var så informerad som jag tidigare trott. Nu, dessutom, i vetskapen om att det finns olika nivåer av funktionshinder, okunniga människor, inklusive, nästan utveckling och barntillväxt ECE Introduktion till barns utveckling 9 april, Vi pratar om beskrivningarna av barns utveckling och tillväxtstadier och vad de betyder och hur vi tittar på dessa stadier och hur ett barn kommer att utvecklas och växa igenom uppsats om downs syndrom förändringar också.


När vi pratar om tillväxt pratar vi om den faktiska storleken och de fysiska förändringarna som ett barn gör över tiden, Vi pratar om hur cellerna i kroppen förändras och med tiden förändras och expanderar eller förstoras vilket är det som ökar tillväxten och höjden av ett barn, uppsats om downs syndrom, även deras vikt, huvudets omkrets, händer, skostorlek, armväxt och sist men inte minst kroppsformen uppsats om downs syndrom väl. Spädbarn kommer att bli mer av sin omgivning och med dessa stadier av spädbarns tillväxt och start skulle rotnings- och sugreflexen vara en mycket stor del av tillväxten eftersom det är en del av överlevnad och som också börjar skapa dem för att kunna vända på huvudet.


Några av de andra stora tillväxterna som händer med spädbarn när de börjar växa är Moro-reflexen, Palamar-greppreflexen, babinski-reflexen och sist men inte minst uppsats om downs syndrom och gångreflex. Som de stadierna uppsats om downs syndrom att hända då har du den kognitiva utvecklingen och de stadierna skulle börja med senorimotoriken. Anmärkningar Akondroplasi är en bentillväxtstörning som orsakar oproportionerlig dvärgväxt. Downs syndrom uppsats definieras som ett tillstånd av kortväxthet som vuxen. Personer med akondroplasi är kortväxta med en normalstor bål och korta lemmar, uppsats om downs syndrom. Det är den vanligaste typen av oproportionerlig dvärgväxt.


Akondroplasi är en störning av bentillväxt. Det är den vanligaste formen av oproportionerlig kortväxthet. Det förekommer hos en av 15, till en av 40, levande födda. Akondroplasi orsakas av en genförändringsmutation i FGFR3-genen. FGFR3-genen gör ett protein som kallas fibroblasttillväxtfaktorreceptor 3 som är involverad i att omvandla brosk till ben. FGFR3 är den enda genen som är känd för att vara associerad med akondroplasi, uppsats om downs syndrom. Alla människor som bara har en enda kopia av den normala FGFR3-genen och en enda kopia av FGFR3-genmutationen har akondroplasi.


De flesta som har akondroplasi har medelstora föräldrar. I denna situation inträffar FGFR3-genmutationen i en förälders ägg eller spermiecell före befruktningen. Andra personer med akondroplasi ärver tillståndet från en förälder w Är akondroplasi ärvt? De flesta fall av akondroplasi är inte ärvda. När akondroplasi ärvs ärvs det på ett autosomalt dominant sätt. Över 80 procent av individer som har akondroplasi har föräldrar med normal växtlighet och föds med akondroplasi som ett resultat av en ny de novo genförändringsmutation. Dessa föräldrar har en liten chans att När barnet föds har det ett riktigt högt gråt när barnet föds. Historien om Cri Du Chat grundades av en genetisk forskare vid namn Jerome Lejeuna.


Denna störning inträffar när den 5:e kromosomen raderas från kromosomen. Det är här kromosomen raderas och ger ett fysiskt utseende som lutar nedåt på ögonen, låg födelsevikt, långsam tillväxt och låg öronsättning, liten huvudstorlek, låg födelsevikt, uppsats om downs syndrom, och svag muskeltonus i spädbarnsåldern, uppsats om downs syndrom. Drabbade individer har också distinkta ansiktsdrag, bl.a uppsats om downs syndrom fastställda ögon, lågt ansatta öron, en liten käke och ett rundat ansikte. Vissa barn med Cri Du Chat-syndrom föds med ett hjärtfel; när barnen föds och börjar bli äldre har verbala problem, uppsats om downs syndrom.


Men barn är glada och socialt aktiva när barn och vuxna. Det finns ingen behandling för Cri Du Chat, det enda som en person kan göra för att hjälpa den är att gå till fysisk uppsats om downs syndrom för pedagogisk intervention och för terapin är endast fysisk och mental. Detta dokument kommer att diskutera diagnosen, orsakerna, symtomen och behandlingarna av cri du chat och livsstilen som diagnostiserats för Cri Du Chat. Cri Du Chat är inte en ärftlig gen, men läkarna tror att sjukdomen orsakas av ägget eller spermiecellen när Downs syndrom Brianna Koehn Allmän psykologi: PSY AAW3 27 september, Hurley, Dan Det berättar historien om Dr, uppsats om downs syndrom.


Alberto Costa och hans dotter Tyche, som har Downs syndrom. Costa är läkare och neuroforskare och efter uppsats om downs syndrom av sin dotter har han ägnat sin medicinska forskning åt Downs syndrom. Han har utvecklat några lovande behandlingar, uppsats om downs syndrom. Tidningsartikeln noterar också ansträngningarna från andra forskare som har utvecklat icke-invasiva tester för att låta gravida kvinnor avgöra om deras ofödda barn har Downs syndrom. Dmitriev, Valentine och Patricia L. Oelwein, Framsteg i Downs syndrom. Seattle: Special Child Publications, uppsats om downs syndrom, Denna volym täcker ett brett spektrum av interventionsstrategier inklusive medicinska, uppsats om downs syndrom, pedagogisk, speciell uppsats om downs syndrom, föräldra- och livskunskaper, uppsats om downs syndrom.


Även om läsbarheten släpar på sina ställen på grund av komplext ämne, är detta totalt sett inte ett problem. Downs syndrom uppsats Sammanfattnings- och slutsatser används effektivt för att öka klarheten i huvudpunkter och viktiga begrepp. Personer med intellektuell funktionsnedsättning kan förvänta sig att leva 50 år och längre beroende på hur allvarliga deras hälsoproblem är. Personal, Med tidiga insatser och förbättrad hälsovård fortsätter livslängden att öka. Innan jag forskade om mental retardation var min personliga medvetenhet mycket begränsad. Jag har inte haft mycket erfarenhet eller interaktion med personer med intellektuella funktionsnedsättningar. Ibland, om jag handlar i en viss livsmedelsbutik i mitt samhälle, finns det en ung mataffär med Downs syndrom, men jag handlar sällan i den butiken.


Mina föräldrar lärde mig att vara respektfull och att inte reta någon som ser ut eller beter sig annorlunda. Eftersom jag hade liten exponering för personer med intellektuella funktionsnedsättningar var mina åsikter och fördomar att Brown v Board of Education gjorde det så att alla har rätt till samma möjligheter i utbildning oavsett religion, ras, kön eller något annat. Det gjorde att alla var lika i utbildning, uppsats om downs syndrom. Parc v The Commonwealth of Pennsylvania var ett fall som gjorde det så att barn från 6 till 21 år som ansågs mentalt retarderade uppsats om downs syndrom att få en kostnadsfri folkbildning.


Mills mot Board of Education var ett annat fall där 18, uppsats om downs syndrom, barn gick utanför skolan med beteendeproblem, hyperaktivitet, epilepsi, mental retardation och fysiska problem. Återigen i detta fall beslutades att dessa elever skulle ges adekvat skolgång. Sektionen för offentlig rätt säger att personer med funktionshinder inte kan uteslutas från något program enbart på grund av deras funktionshinder, uppsats om downs syndrom.





sed uppsats



Human Genome-projektet inspirerade forskare att försöka reparera den enklaste tekniken: fixa det som är trasigt. Om en gen innehåller en oönskad egenskap är det den mest grundläggande lösningen att justera genen för att göra den normal. Luhan Yang, en Harvard-rekryt från Peking, är en av de ledande forskarna inom Germline Editing, ett annat namn för DNA-modifiering. Att ändra DNA är en realistisk möjlighet för medicinens framtid tack vare upptäckterna av det mänskliga genomet... Denna typ av terapi har sett betydande resultat i sicklecellanemi, en blodsjukdom Allman. Genom experiment har ympning av hudceller visat sig reparera huden på brännskadade, samtidigt som det är lovande när det gäller att växa hornhinnor för blinda.


Bukspottkörtelceller kan användas för att odla en helt ny lever för diabetiker, vilket hjälper dem ett sätt att normalt producera insulin. Downs syndrom drabbar 1 av varje förlossning, ett tillstånd som ibland kallas trisomi 21, där ett barn ärver en extra kopia av kromosomen Barn som föds med Downs syndrom har särdrag som: svag muskeltonus, en liten mun som hålls delvis öppen eftersom den inte är stor tillräckligt för att rymma för tungan, och särskiljande ögonlock. Mer allvarliga brister består av låg motståndskraft mot infektionssjukdomar, hjärtavvikelser och fluktuerande nivåer av mental retardation, i de flesta fall allvarlig. Information om Downs syndrom, inklusive tecken, symtom och diagnos; genetisk information såsom en detaljerad beskrivning av trisomi 21 och translokation; en utökad och omfattande historia om Downs syndrom; moderna individer...


Även ultraljud eller prover av fostervatten, moderkaka eller navelsträngar kan hjälpa läkare och forskare att se kromosomer University of Utah. Efter födseln kan barnet undersökas för de specifika karaktärsdrag som angivits tidigare. Det implanteras sedan av DNA från en mänsklig cell och sedan stoppas utvecklingen av embryot. Fördelarna med att använda terapeutisk kloning spelar en stor roll inom regenerativ medicin. Stamceller är mycket användbara och har potential att rädda otaliga liv. Denna genetiska störning, som varierar i svårighetsgrad, orsakar livslånga intellektuella funktionshinder och utvecklingsförseningar, och hos vissa människor orsakar den hälsoproblem.


Downs syndrom är den vanligaste genetiska kromosomsjukdomen och orsaken till inlärningssvårigheter hos barn. Denna genetiska störning kallades först mongolism. Namnet Downs syndrom började inte användas förrän i början av s. Downs syndrom en term som många känner till i USA; den vetenskapliga Vissa kommer alltid att behöva hjälp av inte bara familj och vänner utan av hälso- och sjukvårdspersonal. Å andra sidan kommer vissa av dessa individer att klara sig igenom på egen hand beroende på svårighetsgraden av deras tillstånd. Många personer med svåra funktionshinder har vanligtvis flera funktionshinder och andra har lindriga funktionshinder som orsakas av mödrar som försummar sig själva och lägger sina liv och sina egna barns liv genom att missbruka alkohol och/eller droger.


Dessa funktionshinder kan förebyggas för vissa av dessa kvinnor. Autism är också funktionshinder som hittills inte vet det exakta faktumet av orsakssambandet men kan vara ärftligt. Autism är en störning som vanligtvis diagnostiseras före tre års ålder och några av kännetecknen för denna störning är extremt tillbakadragande från andra, självstimulering, intellektuella brister och språkstörningar. Individer med denna funktionsnedsättning kan ha svårt för social interaktion och det kan också påverka pedagogisk prestation. Dessa barn har också mycket svårt för någon form av förändring av sina dagliga rutiner och kan bli mycket förvärrade.


Det finns en stor inverkan på den pedagogiska tonvikten och dessa studenter på grund av den kritiska och mycket viktiga läroplanen Downs syndrom: Att observera Shannon Inlämnad av: Alfonse Bowman Arcadia University ED Supporting Students with Low Incident Disabilities Professor Hopkins Fall Introduktion Till vår slutuppsats valde jag att forskning trisomi 21 eller som det kallas kliniskt, Downs syndrom DS. Den främsta anledningen till att jag valde denna funktionsnedsättning med låg incidens är att jag kommer att gå över från en vanlig pedagogisk lärare till en speciallärare under våren och jag är redan bekant med andra funktionsnedsättningar med låg förekomst.


Jag inser att med min nya roll i ett självständigt klassrum är det viktigt för mig att förstå termen Downs syndrom och sedan se hur definitionen och beteendeegenskaperna påverkar eleven, läraren och de andra eleverna i en pedagogisk miljö. Denna forskningsartikel kommer att ge klinisk och anekdotisk information om DS med observation i verkligheten av en student med Downs syndrom. Disorderhistoria Enligt National Down Syndrome Society publicerade John Langdon Down, en engelsk läkare, under det tidiga artonhundratalet en korrekt beskrivning av en person med Downs syndrom.


Även om andra människor tidigare hade känt igen syndromets egenskaper, var det Down som beskrev tillståndet som en distinkt och separat enhet. United States Department of Health and Human Services Center for Disease Det finns flera kända typer av kognitiva funktioner som sträcker sig från lindriga till svåra som ses som med någon form av intellektuell funktionsnedsättning eller annan. Hypoteserna om individer som uppvisar eller upplever mental retardation har normalt någon typ av mental eller fysisk funktionsnedsättning. På grund av de barriärer och stigmat som är förknippade med begreppet psykisk utvecklingsstörning, anpassar sig föreningar, institutioner och olika områden till den nya terminologin intellektuella funktionsnedsättningar.


Enligt min läsning, i , antog kongressen en lag som erkänner individer med funktionshinder Education Acts IDEA. Thomas, Specialpedagogisk terminologi har historiskt sett under konstruktion flera gånger i USA. Thomas, När jag började diskutera olika frågor relaterade till individer med intellektuella funktionsnedsättningar, kommer du att se hur terminologin, lagen och identifieringen av ID är en mycket öppen och bred debatt. Intressant nog, det som uppfattades som min förståelse för barn med intellektuella funktionsnedsättningar var inte långt ifrån min åsikt. Jag skulle våga säga det, jag kanske inte var så informerad som jag tidigare trott. Nu, dessutom, i vetskapen om att det finns olika nivåer av funktionshinder, okunniga människor, inklusive, nästan utveckling och barntillväxt ECE Introduktion till barns utveckling 9 april, Vi pratar om beskrivningarna av barns utveckling och tillväxtstadier och vad de betyder och hur vi tittar på dessa stadier och hur ett barn kommer att utvecklas och växa genom dessa förändringar också.


När vi pratar om tillväxt pratar vi om den faktiska storleken och de fysiska förändringarna som ett barn gör över tiden, Vi pratar om hur cellerna i kroppen förändras och med tiden förändras och expanderar eller förstoras vilket är det som ökar tillväxten och höjden av ett barn, även deras vikt, omkretsen av huvudet, händerna, skostorleken, armtillväxten och sist men inte minst även kroppsformen. Spädbarn kommer att bli mer av sin omgivning och med dessa stadier av spädbarns tillväxt och start skulle rotnings- och sugreflexen vara en mycket stor del av tillväxten eftersom det är en del av överlevnad och som också börjar skapa dem för att kunna vända på huvudet. Några av de andra stora utväxterna som händer med spädbarn när de börjar växa skulle vara Moro-reflexen, Palamar-greppreflexen, babinski-reflexen och sist men inte minst steg- och gångreflexen.


När dessa stadier börjar inträffa har du den kognitiva utvecklingen och de stadierna skulle börja med senorimotoriken. Anmärkningar Akondroplasi är en skeletttillväxtstörning som orsakar oproportionerlig dvärgväxt. Dvärgväxt definieras som ett tillstånd av kortväxthet som vuxen. Personer med akondroplasi är kortväxta med en normalstor bål och korta lemmar. Det är den vanligaste typen av oproportionerlig dvärgväxt. Akondroplasi är en störning av bentillväxt. Det är den vanligaste formen av oproportionerlig kortväxthet. Det förekommer hos en av 15, till en av 40, levande födda. Akondroplasi orsakas av en genförändringsmutation i FGFR3-genen. FGFR3-genen gör ett protein som kallas fibroblasttillväxtfaktorreceptor 3 som är involverad i att omvandla brosk till ben.


FGFR3 är den enda genen som är känd för att vara associerad med akondroplasi. Alla människor som bara har en enda kopia av den normala FGFR3-genen och en enda kopia av FGFR3-genmutationen har akondroplasi. De flesta som har akondroplasi har medelstora föräldrar. I denna situation inträffar FGFR3-genmutationen i en förälders ägg eller spermiecell före befruktningen. Andra personer med akondroplasi ärver tillståndet från en förälder w Är akondroplasi ärvt? De flesta fall av akondroplasi är inte ärvda. När akondroplasi ärvs ärvs det på ett autosomalt dominant sätt.


Över 80 procent av individer som har akondroplasi har föräldrar med normal växtlighet och föds med akondroplasi som ett resultat av en ny de novo genförändringsmutation. Dessa föräldrar har en liten chans att När barnet föds har det ett riktigt högt gråt när barnet föds. Historien om Cri Du Chat grundades av en genetisk forskare vid namn Jerome Lejeuna. Denna störning inträffar när den 5:e kromosomen raderas från kromosomen. Det är här kromosomen raderas och ger ett fysiskt utseende som lutar nedåt på ögonen, låg födelsevikt, långsam tillväxt och låg öron, liten huvudstorlek, låg födelsevikt och svag muskeltonus i spädbarnsåldern.


Skidåkare och surfare använder dem för att träna och förbättra balansen. De används också i kampsport, fitnessklasser och många olika typer av sporter. Att använda wobblebrädor förbättrar kärnans styrka avsevärt och leder till bättre viktfördelning. Barn med Downs syndrom brukar lära sig och utvecklas långsammare än andra barn. Inte alla utvecklingsområden påverkas lika. Specifika mönster av kognitiva och beteendemässiga egenskaper som observerats bland barn med Downs syndrom som skiljer sig från normalt utvecklade barn är den intellektuella funktionsnedsättningen. Sociala funktioner hos spädbarn och barn med Downs syndrom är mindre försenade som andra utvecklingsområden. Bebisar tittar på ansikten och ler bara ungefär en vecka senare än vanligt. Dessa beteenden kan ha en livstidseffekt på orsaken till fetma hos vuxna och barn.


Högre nivåer av fysisk aktivitet leder till ett lågt kroppsmassaindex eller BMI hos små barn. Medan de flesta av dessa teorier och modeller handlar om de två första syftena med fysisk utbildning: inlärningsförmåga, taktik, regler och hur man spelar spel. Vad sägs om det tredje syftet med fysisk träning: fysisk kondition. Medan eleverna kan njuta av ökade pulsnivåer genom att spela sport och lära sig färdigheter Bronikowski, har de flesta fysiska utbildningsprogram också en separat träningsenhet som görs under hela klassen. Denna träningsenhet inkluderar ofta kardiovaskulär kondition, fysiska styrkeövningar, muskulär uthållighet och flexibilitet. Dessa typer av träning kan avsevärt förbättra elevernas allmänna hälsa och välbefinnande och kan leda till livslånga hälsofördelar om eleven kan lära sig och fortsätta med dessa träningsvanor under hela sitt liv.


Intellektuella och utvecklingsmässiga symtom är kort uppmärksamhet, dåligt omdöme och impulsivt beteende. Fler är långsam inlärning, försenad språk- och talutveckling. Alla med Downs syndrom upplever några hinder i livet som en effekt av deras kognitiva förseningar men de kan fortfarande ägna sig åt hobbyer, jobb och skola. Sedan den förväntade livslängden för någon med Downs syndrom har ökat från 25 år till nu 60 år. Downs syndrom är inte vanligare i en etnisk grupp än i en annan, men det är dock vanligare med mammor som är över 35 år när de har en...


I en perfekt värld skulle alla vara vältränade och strandkroppar redo hela tiden, men tyvärr i USA. så är inte fallet. Regeringen och andra organisationer har betonat vikten av att vara frisk och de allvarliga farorna som följer med övervikt, men fetmanivån stiger fortfarande. Priset på skräpmat och elektroniska apparater, som mobiltelefoner, sjunker stadigt samtidigt som priset på hälsosam mat och träningsmaskiner ständigt stiger. För ett exempel; en sallad på McDonalds är dyrare än vissa av hamburgarna som säljs där.

No comments:

Post a Comment