Thursday, February 3, 2022

Kontrollera uppsatser för plagiat

Kontrollera uppsatser för plagiat



Den intensiva och snabba livsstilen för en modern högskola eller universitetsstudent driver oss att anlita professionella skrivtjänster för att få högkvalitativa papper eftersom många av oss saknar tid för det. Denna papperskontroll för plagiat gratis med procent jämför din text med redan publicerat innehåll på webben och hittar likheterna. Med oss, kontrollera uppsatser för plagiat, du behöver inte längre leta efter en annan skanner! När du kontrollerar grammatiken i ditt skrivande blir dina meningar mer tydliga och exakta. Med EasyBib Plus får du obegränsade kontroller för att ge dig sinnesfrid när du lämnar in dina papper! Skrivförbättringar Plagiatkontrollen är en del av en robust skrivapp som erbjuder kontrollera uppsatser för plagiat feedback om skrivmekanik som grammatik och stavning samt mer komplexa stilfrågor som ordval, kortfattadhet, ton och mer. Vänta!





Hur man undviker plagiat?



Om du skickar in detta dokument kan din institution vidta disciplinära åtgärder mot dig. Innehållet kräver redigering och modifiering kontrollera uppsatser för plagiat delar. Vi vet hur man gör det unikt. Detta är ett viktat medelvärde av alla matchningar i din text. Undvik plagiat genom att alltid lista källan och formatera den korrekt när du gör anteckningar. Se till att formateringen och citeringsstilen är korrekt när du använder innehåll från externa källor. Undvik att låna och överanvända stora delar av innehållet från externa källor, särskilt från Wikipedia. Skriv dina egna tankar och använd endast källor för att stödja din åsikt, kom ihåg att citera den!


PapersOwl-experten kan skriva om ditt papper från grunden enligt instruktioner och riktlinjer och göra det plagiatfritt och klart att använda. Kämpar du med din akademiska uppsats och är osäker på om den är tillräckligt original? Har du någonsin hört talas om en gratis plagiatkontroll online? Den intensiva och snabba livsstilen för en modern högskola eller universitetsstudent driver oss att anlita professionella skrivtjänster för att få högkvalitativa papper eftersom många av oss saknar tid för det, kontrollera uppsatser för plagiat. Dessutom finns det många krav som är viktiga för lärare.


En av dem är unikhet. En bra uppsatsplagiatgranskare kan hitta alla likheter på kort tid. Hur man hittar en? Det finns många alternativ på Internet och dessutom, om du köper din uppsats online, har som regel varje skrivtjänst på nätet ett inbyggt verktyg för att säkerställa att studenterna har originaliteten och kvaliteten på sina uppsatser. Men om du letar efter den bästa och mest exakta kontrollen — kom och använd den på vår webbplats! Använder du en plagiatkontroll efter att du har avslutat dina akademiska uppsatser? Svaret på denna fråga kan vara nej. Kanske är du övertygad om att din uppsats eller forskningsuppsats kontrollera uppsatser för plagiat inte innehålla något kopierat verk - du skrev det trots allt, kontrollera uppsatser för plagiat.


Men bara för att du skrev dina högskoleuppsatser från grunden betyder det inte att du inte råkade låna information. Det är lätt att göra utan att inse det, kontrollera uppsatser för plagiat. Varför välja oss? Vår kostnadsfria plagiatkontroll för studenter garanterar den bästa kontrollen och här är de viktigaste fördelarna med att använda vårt verktyg som bevisar detta:. Många elever har redan bekräftat att vårt kostnadsfria verktyg är en bra och bekväm funktion som hjälpte dem att upptäcka och åtgärda fel som kan leda till ett misslyckande. Hos oss behöver du inte längre leta efter en annan skanner! PapersOwl är en välkänd leverantör av alla typer av akademiska uppsatser. Som du kan se är det enkelt. Men för det bästa och pålitliga resultatet måste du vara försiktig.


Det finns massor av program och onlineverktyg som kan användas men kom ihåg att många av dem fungerar olika och inte alla är bra för dig. För att vara säker på sanningshalten i det mottagna resultatet måste du välja den bästa plagiatkontrollen eftersom endast en professionell och högkvalitativ programvara kan upptäcka alla likheter och ge dig en motiverad bedömning. Free Plagiat Checker har betyget 4. Vill att din röst ska räknas in? Skicka oss din recension med alla detaljer. En av de främsta fördelarna med vår antiplagiatcheckare online är att den fungerar så snabbt att du inte ens har tillräckligt med tid att göra dig en kopp kaffe medan den analyserar din text, och det är säkert! Vi använder de senaste och bästa algoritmerna kontrollera uppsatser för plagiat programvara för att ge dig en avancerad kontroll och hjälpa dig att ta emot högkvalitativa papper.


Du kan välja författare efter att ha sett information om dem, kontrollera uppsatser för plagiat. Välj bara författaren vars erfarenhet kontrollera uppsatser för plagiat närmast ditt motiv. Betyg: 4. Genomförda projekt: Skillnad mellan ångest och GAD. Teknisk kommunikation kontra ansikte-ansikte kommunikation. Bör rika nationer krävas att dela sin rikedom bland fattiga nationer genom att tillhandahålla sådant som mat och utbildning? För- och nackdelar med distansutbildning. Fyll bara i formuläret, tryck på knappen och oroa dig inte!


Tack för ditt intresse för vårt företag. Tyvärr anställer vi inte skribenter nu på grund av lågsäsong. Vi granskar gärna din ansökan i framtiden. glömt ditt lösenord. Uppsats vilken typ som helst. Webbplatsinnehåll. Dra och släpp eller bläddra bland dina filer. Kontrollera denna text igen efter ändringar. Kontrollera en annan text. Välja från:. Genom att klicka på Kontrollera efter plagiat godkänner du våra villkor Kontrollera efter plagiat Kontrollera en annan text. Möjligt plagiat upptäckt! Kanske senare Redigera min uppsats. ORIGINAL 0. Bra gjort, din text är unik! Behöver en uppsats skriven men har inte tid? Få min uppsats gjord. Gör det unikt med Sitechecker Öka din SEO-prestanda med Copywritely.


Text matchar dessa källor Källor:. Visa alla matcher. Verifierar din text. Detta är antalet skribenter på PapersOwl marknadsplatsplattform som är tillgängliga för att hjälpa dig med ditt uppdrag. Anställ redaktör nu. Det minimala antal timmar som våra experter behöver för att förbättra ditt papper. har aktiva beställningar för uppdragsredaktörer på vår sida vid den tidpunkten. Helt gratis Förbättrade algoritmer Omfattande rapport Kontrollera i realtid Enkel att använda. Hur man undviker plagiat? Passar ditt likhetsindex. Överväg att använda den!


Jag förstår! Online plagiatkontroll för studenter. Du kan kolla vilken typ av papper som helst gratis på PapersOwl. Kämpar du med din akademiska uppsats och är inte säker på om den är tillräckligt original? Läs mer. Snabbnavigering. För studenter Fördelar. Vi tillhandahåller essäforskningsuppsats avhandlingsterminsuppsats och många fler. Fastnat med många läxuppgifter? Letar efter kontrollera uppsatser för plagiat skrivhjälp till överkomligt pris? Det är ganska enkelt och tar bara några ögonblick. En vanlig gratis online plagiatkontroll med procentandel kan ge dig resultatet inom fem minuter eller mindre. När systemet avslutar arbetet kommer du att skickas till rapporteringssidan - den innehåller den omfattande rapporten om ditt arbete, en procentandel av dess unika karaktär och en lista över källor där likheter upptäcktes.


Ofta lyfter sådana verktyg också fram de överlappningar som hittades. Det sista steget i denna process är valfritt – du kan begära att ladda ner din rapport kontrollera uppsatser för plagiat lämpligt format om du behöver lämna in det med ditt arbete. Pålitliga redaktörer Alla studieområden Rättvisa priser Utforska omskrivningsbud kontrollera uppsatser för plagiat writers Free Plagiarism Checker har betyget 4. Säkert och snabbt En av de viktigaste fördelarna kontrollera uppsatser för plagiat vår antiplagiatcheckare online är att den fungerar så snabbt att du inte ens hinner göra dig en kopp kaffe medan den analyserar din text, och det är säkert!


Högkvalitativ kontroll Vi använder de senaste och bästa algoritmerna och mjukvaran för att ge dig en avancerad kontroll och hjälpa dig att få högkvalitativa papper. Lämnar redan? VÅRA SKRIVARE Du kan välja författare efter att ha tittat på information om dem. Handledare Marion Betyg: 4. Fetma i Amerika Papperstyp: Uppsats Vilken typ som helst Ämne: Engelsk stil: APA Källor: 5 Läs exempel. ANhyra SKRIFTARE. Elaine Betyg: 4, kontrollera uppsatser för plagiat. Linnet-betyg: 4.





argumenterande essäförfattare



Anställ redaktör nu. Det minimala antal timmar som våra experter behöver för att förbättra ditt papper. har aktiva beställningar för uppdragsredaktörer på vår sida vid den tidpunkten. Helt gratis Förbättrade algoritmer Omfattande rapport Kontrollera i realtid Enkel att använda. Hur man undviker plagiat? Passar ditt likhetsindex. Överväg att använda den! Jag förstår! Online plagiatkontroll för studenter. Du kan kolla vilken typ av papper som helst gratis på PapersOwl. Kämpar du med din akademiska uppsats och är inte säker på om den är tillräckligt original? Läs mer. Snabbnavigering. För studenter Fördelar. Vi tillhandahåller essäforskningsuppsats avhandlingsterminsuppsats och många fler.


Fastnat med många läxuppgifter? Söker skrivhjälp till ett överkomligt pris? Det är ganska enkelt och tar bara några ögonblick. En vanlig gratis online plagiatkontroll med procentandel kan ge dig resultatet inom fem minuter eller mindre. När systemet avslutar arbetet kommer du att skickas till rapporteringssidan - den innehåller den omfattande rapporten om ditt arbete, en procentandel av dess unika karaktär och en lista över källor där likheter upptäcktes. Ofta lyfter sådana verktyg också fram de överlappningar som hittades. Det sista steget i denna process är valfritt - du kan begära att ladda ner din rapport i valfritt lämpligt format om du behöver lämna in den med ditt arbete.


Pålitliga redaktörer Alla studieområden Rättvisa priser Utforska omskrivningsbud från skribenter Gratis Plagiat Checker har betyget 4. Säkert och snabbt En av de främsta fördelarna med vår antiplagiatkontroll online är att den fungerar så snabbt att du inte ens har tillräckligt med tid att göra dig en kopp kaffe medan den analyserar din text, och det är säkert! Högkvalitativ kontroll Vi använder de senaste och bästa algoritmerna och mjukvaran för att ge dig en avancerad kontroll och hjälpa dig att få högkvalitativa papper. Lämnar redan? VÅRA SKRIVARE Du kan välja författare efter att ha tittat på information om dem. Handledare Marion Betyg: 4. Fetma i Amerika Papperstyp: Uppsats Vilken typ som helst Ämne: Engelsk stil: APA Källor: 5 Läs exempel.


ANhyra SKRIFTARE. Elaine Betyg: 4. Linnet-betyg: 4. Retracing My Steps in College Papperstyp: Uppsats Vilken typ som helst Ämne: Engelsk stil: MLA Källor: 1 Läs exempel. ProfJoy Betyg: 4. Skillnad mellan ångest och GAD Papperstyp: Uppsats Vilken typ som helst Ämne: Psykologi Stil: APA Källor: 4 Läs exempel. Primärt betyg: 4. Teknologisk kommunikation kontra ansikte-ansikte-kommunikation Papperstyp: Uppsats Vilken typ som helst Ämne: Kommunikation och mediastil: APA Källor: 3 Läs exempel. Wiz Writer Betyg: 4. Påverkan på sociala medier Papperstyp: Uppsats Vilken typ som helst Ämne: Engelsk stil: APA Källor: 3 Läs exempel.


Grymt betyg: 4. Papperstyp: Uppsats Vilken typ som helst Ämne: Engelsk stil: APA-källor: 2 Läs exempel. Mumbo Betyg: 4. För- och nackdelar med distansutbildning Papperstyp: Uppsats Vilken typ som helst Ämne: Utbildningsstil: APA Källor: 2 Läs exempel. Kan jag kontrollera min uppsats för plagiat gratis online? Om du behöver kontrollera din uppsats för plagiat kan du använda PapersOwl online plagiatchecker. Vi tillhandahåller denna tjänst gratis för alla. Det är ett effektivt och korrekt verktyg som skannar ditt dokument och jämför dess text med en mängd onlinematerial för plagiat. När det är klart visar resultaten en procentandel plagierat arbete och markerar de kränkande områdena. Du kan också ladda ner en detaljerad rapport.


Om du har väntande arbete, varför inte ladda upp dina filer och klicka på knappen kontrollera nu för att starta processen? Kan jag använda PapersOwl plagiat checker som student gratis? Ja det kan du – alla studenter, oavsett om du är på högskola eller universitet, kan använda PapersOwl-plagiatkontrollen gratis. Det är otroligt lätt att använda och kontrollprocessen är snabb - den skannar också en stor mängd källor för att säkerställa en korrekt jämförelseprocess. Kan jag kontrollera mitt forskningsarbete för plagiat gratis? Självklart! Du kan också ladda ner plagiatrapporten gratis eller få den skickad till din e-post gratis så att du kan bifoga den när du skickar in din forskningsuppsats. Det är ett säkert, enkelt verktyg att använda och ger snabba och exakta resultat.


Kommer PapersOwl-rapporten om plagiat att vara densamma som på mitt universitet? Universitet och andra utbildningsinrättningar använder vanligtvis plagiatkontroller online för att påskynda kontrollen. Som ett resultat, när du använder vår plagieringskontroll för studenter, kommer du att få en liknande detaljerad rapport med procentandelen plagierat arbete. Kom också ihåg att universiteten har tillgång till privata uppsatsdatabaser som ger dem potentiellt fler källor att jämföra ditt arbete med. Vilka är konsekvenserna av plagiat? Konsekvenserna är tvåfaldiga - för det första kommer din högskola, universitet eller skola sannolikt att straffa dig. Det mildaste straffet skulle vara att helt enkelt skriva om uppdraget. Därefter kan de helt enkelt ge dig ett underkänt betyg.


Det värsta scenariot är att institutet kan vidta disciplinära åtgärder och tillfälligt stänga av, eller permanent utvisa dig. Utöver detta finns det effekten det har på dig själv — genom att kopiera arbete bygger du inte upp dina kunskaper eller lär dig om ämnet, detta kan skada din framtida utbildning. VARFÖR VÄNTA? GÖR EN BESTÄLLNING JUST NU! Detta kan inträffa om en elev inte förstår referensen de citerar; om en student inkluderar ett citat för en oansedd källa; eller så stämmer helt enkelt inte källmaterialet överens med idén eller argumentet som eleven har tillskrivit det. Oavsett anledning skadar detta beteende dem i slutändan i det långa loppet. När du parafraserar visar du att du förstår ämnet tillräckligt bra för att återskapa det med dina egna ord.


Detta kan vara avsiktligt, men det kan också vara ett resultat av att man har dålig förståelse för hur man parafraserar. Akademiska institutioners policy omfattar vanligtvis vad som anses vara plagiat, konsekvenserna av att begå det och hur man undviker det. Oavsett miljö, tas plagiat inte lättvindigt, och konsekvenserna kan bli betydande. Av en bra anledning också! Oavsett om det är i en akademisk eller professionell miljö, återspeglar plagiatkonsekvenserna allvaret i gärningen, som i slutändan är en form av stöld som skadar alla inblandade.


Precis som vid stöld av ett materiellt föremål kan det finnas lagliga straff för plagiat. Det är trots allt en form av upphovsrättsintrång i många fall. En snabb sökning efter plagiatartiklar kommer att avslöja att professionella fall av intellektuell stöld har resulterat i civilrättsliga stämningar och till och med kan åtalas för brott under sällsynta omständigheter. Utöver de möjliga juridiska konsekvenserna kan yrkesverksamma förlora sina jobb eller behöva börja om på ett nytt område efter att deras bedrägeri har avslöjats.


Även om det nästan alltid kommer att få konsekvenser för detta beteende, finns det ingen mening som passar alla plagiat. Beroende på omständigheterna kan akademisk oärlighet resultera i resultat som:. Den akademiska oärligheten kan noteras på din utskrift, vilket kan leda till att du inte kommer in på din föredragna högskola, forskarskola eller doktorsexamen. programmet i framtiden. Ingen vill bli känd som en bedragare eller ha ett rykte om sig att vara oärlig följ dem genom sin karriär. Även den vaksamma kan falla offer för sämre verktyg, tyvärr. Innan du väljer en plagiatkontroll bör du förstå hur de fungerar och vad de kan och inte kan upptäcka. När de undersöker hur man kontrollerar plagiat drar de flesta studenter och yrkesverksamma slutsatsen att det inte bara är användbart utan också nödvändigt att inkludera ett kontrollverktyg i sin revisionsprocess.


När du överväger den herkuliska uppgiften att kontrollera varje rad i ditt papper mot texten i var och en av dina resurser, är fördelarna med en checker tydliga. Men håll ut. Svaret på detta ligger i plagiatdefinitionen du lärde dig ovan. Vad är plagiat? Detta kan till och med inträffa flera år efter att du först stötte på det. Du kanske undrar: hur kan plagiat undvikas om du måste redogöra för källan till varje tanke du tar med i ditt arbete? Några få undantag minimerar omfattningen av detta. Allmän kunskap om ditt ämne behöver inte stödjas av ett citat, inte heller kunskap som du fått genom din personliga erfarenhet.


Att använda en prenumerationsbaserad eller gratis plagiatkontroll hjälper dig att hitta stycken som kan falla inom dessa kategorier så att du kan granska dem och själv bestämma om ett citat behövs. EasyBib Plus skrivverktyg ger enkel, bekväm och pålitlig support för att hjälpa dig att hitta potentiellt missade citat och kan hjälpa dig att förbättra ditt papper till ett högkvalitativt papper med integritet. Ladda bara upp ditt papper, välj kontrollen och luta dig sedan tillbaka och slappna av medan webbplatsen skannar ditt dokument. Verktyget gör aldrig automatiskt ändringar i ditt papper, utan flaggar bara avsnitt som kan behöva din uppmärksamhet och ger dig den matchande källan så att du kan fatta ett välgrundat beslut. Om du upptäcker att ett citat behövs kan våra citeringsverktyg hjälpa dig att skapa korrekt formaterade citat och utveckla en komplett bibliografi.


Och om du granskar passagen och avgör att matchen är en tillfällighet kan du avvisa varningen och gå vidare till nästa. Både professionella skribenter och studenter kan tycka att det är otroligt förvirrande att skapa citat. Ändå är de en integrerad del av en välskriven och undersökt uppsats och ett krav i nästan alla akademiska miljöer. Men har du någonsin undrat varför de är så viktiga? Citat har verkligen ett syfte - annat än att göra oss galna - som gör det nödvändigt att alltid citera våra källor. Vi måste ge kredit där kredit ska. Forskning bygger ofta på andras verk och idéer. Men att inkludera en annans ord och idéer utan att ge dem ordentlig kredit är att plagiera, även om handlingen var oavsiktlig.


Läsare kan hitta de källor du använt. Men att inkludera citat på alla skrivande nivåer hjälper till att säkerställa att alla som läser ditt arbete kan komma åt dina källor för att kontrollera deras riktighet, lära dig mer om ditt ämne och vidareutveckla sin egen forskning. Källor kan också ta din forskning och lärande till nästa nivå. När du bedriver forskning om ett ämne, kan en kontroll av de verk som citeras eller kommenterade bibliografier som utarbetats av dina källor leda dig in på nya vägar i din forskning för att vidareutveckla dina idéer och hjälpa dig att skriva dina uppsatser. Korrekt användning av citat ger styrka till dina tankar och åsikter. Att förstå värdet av citat gör dem tyvärr inte lättare att skapa. Medan en gratis online plagiatdetektor kan berätta för dig hur mycket av ditt arbete som inte är original och till och med kan identifiera de passager som uppfyller deras plagieringsdefinition, ger ett premium EasyBib Plus plagiatkontrollkonto dig också tillgång till våra kraftfulla citeringsresurser och generator så att du kan:.


Skanna dina papper med plagiatverktyget för att se efter plagiatfritt arbete innan du skickar in. Granska flaggade avsnitt för att avgöra om de uppfyller plagiatdefinitionen och skapa obegränsade citeringar i APA-format och MLA-format för allt som passar plagiatets betydelse. Behöver fler stilar? Kolla in vår vanliga citeringsgenerator för tusentals val och kostnadsfria resurser som hjälper dig att lära dig hur du skapar en APA-parentetisk hänvisning, APA-bokcitat, APA-verk som citeras och så mycket mer! Bygg en fullständig bibliografi för ditt papper direkt tillsammans med dina parenteser eller citat i text, vilket kan spara timmar av arbete på vägen jämfört med att manuellt skapa och formatera dem.


Den innehåller också verktyg för grammatikkontroll och stavningskontroll för att hjälpa till att identifiera fel och föreslå grammatiska justeringar som kan hjälpa till att höja nivån på ditt skrivande. Varför inte låta vår plagiatkontroll frigöra utrymme i din kalender genom att hjälpa dig revidera dina papper snabbt och effektivt? EasyBib Plus pappersgranskaren är din one-stop-shop för att leta efter plagiat, skapa citat, upptäcka stavfel och få feedback om din grammatik och stil. Det finns knep för att minimera detta, som att läsa ditt arbete högt för att identifiera dålig grammatik eller läsa varje mening baklänges för att hitta stavfel. Våra avancerade verktyg hjälper dig att hitta och korrigera grammatik-, stavnings- och skiljeteckenfel.


Vår riktade feedback och gratis skriv- och citeringsresurser hjälper dig att lära dig allt eftersom för att förbättra ditt skrivande över tiden. Den bästa delen? Du kan använda våra grammatik- och skrivverktyg när som helst på dygnet, vilken dag på året som helst! Funderar på att prova? Ladda bara upp eller kopiera och klistra in din text i vår online korrekturläsare för en gratis grammatikkontroll med upp till 5 förslag, eller registrera dig för EasyBib Plus idag! EasyBib Plus ger dig användning av plagiatkontrollen och obegränsad tillgång till förslag som kan hjälpa dig att förbättra din stavning, meningsstruktur, interpunktion, skrivstil och grammatik. Skrivet och redigerat av Michele Kirschenbaum och Melissa DeVrieze Meyer. Michele är specialist på skolbibliotekets media och intern bibliotekarie på EasyBib.


Du hittar henne här på Twitter. Melissa är en professionell skribent och redaktör baserad i New Jersey. Hon skriver för akademiska varumärken och oberoende förlag om skrivande, grammatik och litteratur, och skapar studie- och läroplansmaterial för ESL-elever. Du hittar henne på Twitter. Besök vårt EasyBib Twitter-flöde för att upptäcka fler citeringstips, roliga grammatikfakta och de senaste produktuppdateringarna. Vissa funktioner kräver en modern webbläsare för att fungera. Använd en annan webbläsare, som Firefox , Chrome eller Safari. Få automatisk pappershjälp. Plagiatexpert Kontrollera grammatik. Kolla efter oavsiktligt plagiat Kontrollera ditt papper för oavsiktligt plagiat mot tusentals källor.


Komma igång. Stärk ditt skrivande Ge din uppsats en fördjupad kontroll. Hitta och åtgärda grammatikfel. Tappa inte poäng på små misstag. Vad eleverna säger om oss. Skriv med tillförsikt med personlig skrivhjälp när du behöver det Oavsiktligt plagiat, grammatikfel och ociterade källor kan förvandla vad du trodde var en bra uppsats till en dålig. Få tillgång till alla verktyg idag! Måste det här vara så svårt? Varför är grammatik så viktigt, ändå? Grammatik är viktigt av många anledningar: Kommunikation: Kommunikation handlar om mer än att bara lyssna och prata. Stavningsfel kan resultera i en liknande förvirrad betydelse: Hennes skor kompletterade hennes klänning perfekt. Hennes skor kompletterade hennes klänning perfekt. Jag såg hennes ryggsäck i biblioteket.


Den här veckan har inte varit lätt för henne. Vad händer efter att jag laddat upp mitt papper? Kontrollera för oavsiktligt plagiat Ihållande användning av den bästa grammatik- och stavningskontrollen du kan hitta hjälper till att forma stilen och innehållet i din komposition. Exakt vad gör en plagiatgranskare? Hur fungerar EasyBib Plus Online Plagiat Checker? Vad är plagiat? Exempel på allmän kunskap: det finns 12 månader på ett år, fryspunkten för Celsius är noll grader Sokrates var en grekisk filosof. Så bör du bara inkludera dina ursprungliga tankar och allmän kunskap i dina papper?


Vilka är de olika typerna av plagiat? Förebyggande: Om du använder en idé eller ett citat från en annan källa, citera det i texten. Gör klart att det inte var dina egna ord. Förebyggande : Bestäm dig för att antingen direkt citera de fraser eller meningar du vill använda, eller skriv en bra omskrivning. I båda fallen, se till att lägga till ett citat. Att använda en plagiatkontroll kan också hjälpa dig att identifiera problematiska avsnitt. Självplagiat: Akademiskt självplagiat uppstår när en student lämnar in samma papper eller delar av ett papper för mer än en uppgift. Om du känner starkt att ditt tidigare arbete kan förbättra din nya uppsats, prata med din instruktör och be om lov först. Vilseledande citat: Inkluderar ett citat för ett citat eller en idé som felaktigt representerar källmaterialet.


Förebyggande: Gå noga igenom din uppgift för att förstå den. När du undersöker, ta dig tid att utvärdera varje källanteckning. Förebyggande: Avsätt tid för att göra ordentlig research så att du kan hitta tillräckligt med källor. Detta hjälper dig att hålla reda på dina källor så att ingen glöms bort. Om du slutar glömma var ett citat kom ifrån, kan en papperskontroll hjälpa dig att hitta den ursprungliga källan. Förebyggande: Använd dina egna ord, skriv ner nyckelpunkterna i frasen eller idén och sätt ihop dem i en mening. Var noga med att inkludera ett citat också. Vilka är konsekvenserna av plagiat? Beroende på omständigheterna kan akademisk oärlighet resultera i resultat som: Du kan få en nolla för uppdraget där intrånget inträffade.


Du kan få ett underkänt betyg för klassen. Om det är en obligatorisk kurs kan detta lämna dig utan tillräckligt med poäng för att gå vidare till nästa nivå tills du kan upprepa den och i vissa fall skjuta upp examen.

No comments:

Post a Comment