Monday, February 28, 2022

Essä om gyllene tempel

Essä om gyllene tempel



Kapur, Singh. De stora kupolformade fönstren är avsedda att släppa in ljus i templet på dagtid och för att lysa upp vackert gyllene ljus från de inre glödlamporna på natten. Det gyllene templet har en kvadratisk planlösning, och den arkitektoniska skönheten är att tempelkomplexet är byggt runt en konstgjord sjö. Den byggdes i slutet av 1500-talet av Essä om gyllene tempel Arjan, och en kopia av sikhernas skrift placerades inuti templet i Vänligen ange ditt namn här. Hemuppsats om Golden Temple, uppsats om gyllene tempel. Hans föregångare hade bara lagt grunden till denna byggnad.





KONTROLLERA DESSA EXEMPEL PÅ konstruktionen av det gyllene templet



Amritsar är en historisk och mycket helig stad. Amritasr kallas också staden för det gyllene templet, vilket gör den mycket religiös. Det är en berömd stad i delstaten Punjab och ligger inte särskilt långt från gränsen till Pakistan. Det är känt för sina industrier och vackra basarer. Det gyllene templet i sig är en plats för djup tro och vördnad för sikherna. Det grundades av den 5:e uppsats om gyllene tempel av Sikh Panth, Guru Arjan Deo. Staden själv växte runt templet med tidens gång. Den står mitt i en enorm vattentank, kallad Amritsar. Detta har gett namnet på den berömda staden också.


Templet i sig är fullsatt av anhängare hela tiden. Staden har också vackra tempel av gudinnan durga, uppsats om gyllene tempel. Det kallas durgyana-templet. I dess anläggning finns det en plats där hanuman tros ha stannat. Detta var när han bar mount sumeru, med den utskrivna medicinen för Laxman. En annan viktig plats att besöka är jallianwalla bagh. Det var här tusentals indianer massakrerades av generalfärgarens soldater den 13 april. Hans soldater hade avfyrat kulor i alla.


Många människor hoppade i brunn för att rädda sig själva. Men de dog också av drunkning och kvävning. Amritsar är faktiskt, uppsats om gyllene tempel, staden som alla vill besöka, uppsats om gyllene tempel. Läsarinteraktioner Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte uppsats om gyllene tempel publiceras. Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sekundär meny Hoppa till primär sidofält Hoppa till sidfot HEM KONTAKTA OSS Alla uppsatser JEE Main Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras. Sidfot Populäraste uppsatser i mars Uppsats om föroreningar Uppsats om min skolas sommarsäsong Min favoritlärare Världsarvsdagen citerar min familj tal vikten av träd uppsats självbiografi av en penna ärlighet är den bästa policyuppsatsen uppsats om att bygga ett Indien min favoritbok uppsats på caa min favoritspelare självbiografi av ett flodfarväl uppsats om gyllene tempel för klass 10 av klass 9 uppsats mina favoritlärarord internetinflytande på barn uppsats min favoritseriefigur.


Uppsats för studenter Uppsats för klass 1 till 5 studenter. Stipendier för studenter Klass 1 Studentstipendium Klass 2 Studentstipendium Klass 3 Studentstipendium Klass 4 Studentstipendium Klass 5 studenter Stipendium Klass 6 Studenter Stipendium Klass 7 studenter Stipendium Klass 8 Studenter Stipendium Klass 9 Studenter Stipendium Klass 10 Studenter Stipendium Klass 11 Studenter Stipendium Klass 12 Studenter Stipendium Klass 11 Studenter Stipendium Klass 12 Studentstipendium. HÅLL ANSLUTNING Facebook Instagram Pinterest Twitter. Stipendier Apj Abdul Kalam-stipendium Ashirwad-stipendium Bihar-stipendium Canara Bank-stipendium Colgate-stipendium Dr Ambedkar-stipendium E-distriktsstipendium Epass Karnataka-stipendium Fair And Lovely Scholarship Floridas John Mckay-stipendium Inspire Scholarship Jio-stipendium Karnataka minoritetsstipendium Lic-stipendium Maulana Azad-stipendium Medhavi-stipendium minoritetsstipendium Moma-stipendium Mp Stipendium Muslimsk minoritetsstipendium Nsp-stipendium Oasis-stipendium Obc-stipendium Odisha-stipendium Pfms-stipendium Post Matric-stipendium Prerana-stipendium Premiärministerstipendium Rajasthan-stipendium Santoor-stipendium Sitaram Jindal-stipendium Ssp-stipendium Swami Vivekananda-stipendium Ts Epass-stipendium Upp-stipendium Vidhyasaarathi-stipendium Wbmdfc-stipendium Västbengalens minoritetsstipendium.





uppsats om rökning



Varje strikt sammankomst kämpade för makalös kvalitet och det var ovanligt att se människor från en annan religion anförtro sig till den andra med problem som identifierades med religion. Obehagligt, det fanns fall av slakt mot stränga grupperingar, som stöddes av maktsamlingen. I denna nation, hur som helst, var helgedomen en indikation på solidaritet. I helgedomen skulle individer känna att det finns en indikation på solidaritet. Fristaden är likaså en indikation på den intensiva kamp som indianerna kämpade mot inkräktarna från Mellanöstern. Överallt i världen hade återförsäljare som utnyttjade Indiska oceanen insett att helgedomen var en indikation på solidaritet och styrka i detta land.


Det förvandlades till ett mål för omvändning av världsmakter som hade för avsikt att styra detta land. Det hade skett byggnadsförbättringar vid dessa tidigare tillfällen från de egyptiska pyramiderna, de kinesiska husen, slutligen den banbrytande romerska logistrukturen. En sanning som visar detta är den lysande nyansen av strukturen. Guld var en värdefull vara i allmänhetens ögon just nu och det användes som en indikation på klass. Hus som ägde guld i sina yttre och inre delar ansågs vara av högre värde. Dessutom hade de en plats med de mest inflytelserika personerna i allmänhetens ögon. Den yttre delen av denna struktur ser intensivt ut som den kungliga residenset och helgedomarna som var vanliga i det romerska riket.


Valvet bildade toppar och fanan understryker lokalbefolkningens religion. Färdigställandet av detta hus gjordes fullständigt till den grad att det nästan är svårt att se blocken och stålet som används i utvecklingen. Det är betydelsefullt att denna fina komplettering blev klar under den senaste ombyggnaden. De enorma valvformade fönstren är avsedda att släppa in ljus i helgedomen på dagtid och för att upplysa underbart briljant ljus från de inre glödlamporna runt kvällstid. Dess område i vatten gör det till de kanske mest lockande semesterdestinationerna i landet. Detta område visar också att denna struktur var avsedd för vördnad, men dessutom där individer skulle komma med slutmålet av nöjen.


Materialplanen, fönstren, ingångarna och det övergripande yttre tillståndet av helgedomen lämnar nästan säkert att detta är en plats för kärlek. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Det gyllene templet ligger i staden Amritsar i delstaten Punjab i Indien. Precis som i vilken Gurdwara som helst, är den sikhiska religionens heliga skrift, kallad Guru Granth Sahib, som också anses förkroppsliga den nuvarande och eviga gurun av sikhisk religion, placerad på en förhöjd tron ​​i den centrala kammaren i det gyllene templet.


Granth som finns i det gyllene templet kallas Adi Granth och är den första återgivningen av Guru Granth Sahib, sammanställd av den femte sikhgurun, Guru Arjan Singh. Det gyllene templet har en kvadratisk planlösning, och den arkitektoniska skönheten är att tempelkomplexet är byggt runt en konstgjord sjö. Den första versionen av det gyllene templet byggdes från till av sikhismens femte guru, guru Arjan Singh. Templet i sig är fullsatt av anhängare hela tiden. Staden har också vackra tempel av gudinnan durga. Det kallas durgyana-templet. I dess anläggning finns det en plats där hanuman tros ha stannat.


Detta var när han bar mount sumeru, med den utskrivna medicinen för Laxman. En annan viktig plats att besöka är jallianwalla bagh. Det var här tusentals indianer massakrerades av generalfärgarens soldater den 13 april. Hans soldater hade avfyrat kulor i alla. Många människor hoppade i brunn för att rädda sig själva.

No comments:

Post a Comment